Meg lehet e bízni a legártatlanabbnak tűnő termékekben?
Figyelt kérdés
Úgy értem, például a natur joghurtban van tejpor, és egy csomó más természetes dologban ( amiben nincs színezék, ízfokozó, stb.) van emulgeáló, stabilizátor, glükóz-szirup stb. Ezek nem károsak, mennyire "természetesek"? zt sem értem hogy minek kell külön "szirupokat" is használni, mikor alapból agyoncukrozott egy kaja!...2009. aug. 31. 13:53
1/3 anonim válasza:
hát, megmondom őszintén én soha nem értettem ezeket az öko-bio-fitness-wellness dolgokat.legalább ugyanannyi bennük a káros anyag, mint a többiben, szerintem ne erőltesd ezeket, úgysem tuudod kizárni a méreganyagokat a táplálkozásodból, de valószínűleg nem is kell:)
2/3 anonim válasza:
A tejpor az szárított tej, teljesen természetes.
A szárazanyag tartalom beállítása miatt teszik a joghurtba.
Emulgeátorokból, stabilizátorokból (pl. pektin) van természetes is, nem tudom a joghurtoban mi van. Ahol én dolgoztam, ott ilyeneket nem tettek bele a natur joghurtba.
Szirupot azért használnak mert könnyebb vele dolgozni, mintha kristálycukorral csinálnák. Nem alapból agyoncukrozott, a sziruppal van agyoncukrozva.
3/3 anonim válasza:
Szia, szerintem ami természetes és organikus az lehet csak jó.
Az adalékanyagokat azért használják mert olcsóvá teszik az előállítást. Semmi szüksége a szervezetnek szintetikus dolgokra, :) ebben a blog-ban olvashatsz érdekes tényeket ezzel kapcsolatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!