A Balea termékekben rákkeltő anyagok vannak?
A Balea termékek a dm sajátmárkás termékei. Németországból erednek, és állandó bevizsgálás alatt vannak.
németország nagy hangsúlyt fektet a termékek összetételére, így aki ezt írta, finoman fogalmazva BUTA volt.
Egy dm dolgozó.
én is nagyon szeretem a termékeiket.:)
nem is akartam elhinni, hogy rákkeltő.
De úgy látszik nem is kell elhigyjem, mert nem igaz.:D
Ja igen, én is láttam, hogy egy kedves hozzászóló, több kérdéshez is odaírta, hogy a DM termékek rákkeltőek.
Lehet, illetve biztos, hogy tartalmaz szintetikus összetevőket is, de manapság a legtöbb kozmetikai termékeket így állítják elő. Ez még nem jelenti azt, hogy rákkeltő is. Biztos vagyok benne, hogy nem engednék forgalomba, ha rákkeltő lenne.
sajnálnám ha kiderülne hogy károsak a termékek. személy szerint nekem az egyik kedvenc termékcsaládom. olcsóak és nagyon jó minőségűek,én még egyikbe sem csalódtam :)
amugy a németek nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre,egy ekkora termékcsaládnál már kiderült volna ha vm gubanc van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!