Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A neuroptim okozhat túlsúlyt?

A neuroptim okozhat túlsúlyt?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 16:08
 1/1 anonim ***** válasza:
90%

Ahogyan néztem, szerintem igen, mert ez tulajdonképpen vitaminkészítmény. És mint ilyen, okozhat túlsúlyt is. De szerintem, ha vki odafigyel akkor nem lesz gond vele.

Itt a termékleírás:

Bónuszpont: 42

Ehhez a termékhez a leggyakrabban vásárolták

Neuroptim tabletta Digaktív tea filteres Highland Super enzymes kapszula Szójavit Forte Kapszula Nano-calm Lipo-Dermawash Nano–Calm Lipolotion

Neuroptim tabletta

Ár: 4 171 Ft

Kiszerelés: 30 db

Szállítás: 2-7 munkanap

15 000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes kiszállítás

Mennyiség: db

Termék leírása:

Magnéziumot, vitaminokat, nyomelemeket, Withania somnifera kivonatatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

A neuroptim étrend-kiegészítő tabletta összetevői hozzájárulnak az idegrendszer optimális működéséhez, a lelki egészség helyreállításához és megőrzéséhez, a kiegyensúlyozott, nyugodt kedélyállapot, az állandó jó közérzet eléréséhez, hatékonyan növelve a szellemi frissességet és a szervezet teherbíró képességét.

Összetétel (1 tabletta tartalmaz):

B1-vitamin 50,0 mg, B2 vitamin 50,0 mg, Pantotensav 35,0 mg, Niacin 35,0 mg, B6 vitamin 20 mg, Folsav 450 mikrog, B12 vitamin 50 mikrog, Magnézium 350 mg, Mangán 4,0 mg, Cink 20,0 mg, Withania somnifera kivonat 20 mg

2009. aug. 29. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!