Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Mit lehet kezdeni olyan...

Mit lehet kezdeni olyan valakivel, aki nem iszik, rosszul van a víztől?

Figyelt kérdés
Bár mást sem nagyon. Van olyan nap, amikor nem iszik semmit. Van amikor megiszik egy pohár kólát, vagy egy bögre tejet. Néha, magától is egy-két pohár vizet, de ezt általában csak akkor, ha erőszakkal itatom. Azt mondja nem szomjas, és a víztől is csak rosszul van, hányingere lesz. Azt mondja, lehet ő ilyen ember, hogy kevesebb vízre van szüksége. Lehet, hogy kevesebb vízre van szüksége, de azt nem hiszem el, hogy ilyen kevésre. Hiába erőszakoskodtam, nem tudom rábírni az ivásra. Miért van rosszul a víztől? Ennyire elszokott tőle? Én néha tényleg azon gondolkodom, hogy nem szomjas.

2012. dec. 21. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Biológiailag eléggé hasonlítanak szerintem az emberek, mindenkinek szól az átlagos napi min.1 liter folyadék, ha nem nyerő a víz, akkor "egyen" levest minden nap. Egy ismerősöm szintén alig ivós típus volt, elment vért adni és egy csepp sem jött ki belőle annyira sűrű volt a vére a kevés folyadék miatt, de még él :)
2012. dec. 22. 02:49
 2/4 engedhi tresholl ***** válasza:
itass vele sok sört.
2012. dec. 22. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyeseknek "csípi"a torkát a csapvíz.Adj neki szűrt lágy vizet,az sokkal jobb ízű.Mostanában én is szívesebben iszom enyhe ásványvizeket.Gyógyteákkal is érdemes próbálkozni,lehetőleg édesítés nélkül.
2012. dec. 24. 16:06
 4/4 anonim válasza:
Van ilyen. Javaslom a gyógyteákat, limonádét, 100%-os gyümölcslevet és nyáron sok gyümölcsöt (dinnye vagy hasonló lédús gyümölcs nagyon jó), illetve próbálj vele sok levest etetni. Így meglesz a folyadékpótlás.
2012. dec. 27. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!