Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Mire jó a japán kristály...

Mire jó a japán kristály gomba? Véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 12:28
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Semmire az égvilágon! A 90-es években volt egy ilyen gombalé ivó mánia és senki nem gyógyult meg tőle! Az igazi nagy veszély abban van hogy a gomba mellé betársulhat szimbiózisban egy olyan gomba amelyik mérgező anyagokat termel, egészségkárosodást okozva.
2012. nov. 4. 12:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én most próbáltam először, Mert roppant erős szél görcseim szoktak lenni. Lehet hogy beképzelem magamnak, de kicsit olyan érzés mint amikor puffadás elleni gyógyszert veszek be. Azzal a különbséggel, hogy a gyógyszert csak nagy nehézségek árán tudom lenyelni. Ezt viszont könnyen. Olyan kellemes nyugodt érzés van a gyomromban :) ( De mondom még először kóstoltam meg, és lehetséges, hogy csak pszichotikusan képzelem hogy használ valamit.
2013. márc. 25. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!