Sandra989 kérdése:
Az igaz, hogy a vegetáriánus lányok melle összemegy?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és kb.3 éve vegetáriánus(halat eszek néha-néha),és sokan mondták,hogy ne legyél vegetáriánus,mert ha az vagy összemegy a melled és nem nő,mert nem eszel eleget,elég vitamint.Pedig pótolom szójával,vega pástétommal,zöldséggel,gyümölcsökkel,és mégis észrevettem,hogy mostanában nem nő már a mellem,és nem tudom,hogy mi legyen,mert ha így fog menni ez tovább lekell állnom a vegetáriánussággal,de mikor húst látok a hányingert érzek és undort...2012. nov. 4. 10:33
1/12 anonim válasza:
nem összemegy, hanem nem fejlődik úgy ahogy kell. Fejlődő szervezetnek kell a hús is, egyél csirkét és pulykát és tojást, ebben sok a fehérje. vega táplálkozás fejlődő szervezetnek nem egészséges.
2/12 anonim válasza:
próbáld meg a fehér húsokat elöször, és halat egyél 1 x 2 x a héten.
3/12 anonim válasza:
Nem a hús kell hanem fehérje. Egyél fehérjét.
4/12 anonim válasza:
Nem, ez nem igaz. Nem hasznos, ha olyat eszel, ami undort vált ki. Viszont jó, hogy halat eszel. A szóját nem kell eltúlozni. Egyél rendszeresen magvakat is: dió, mandula, mogyoró (ebben vas is van, és értékes tápanyagok)(nem a földimogy.) Zabpelyhet is jó enni.
5/12 anonim válasza:
Halat is ehetnél gyakrabban, ha már halevő vagy, az is egy jó fehérjeforrás.
6/12 anonim válasza:
én nem hallottam ilyenről.
ez alkati dolog lehet.
amúgy én 12 éves koromtól kezdve vega voltam (és előtte se ettem valami sok húst), de elég nagy melleim lettek.
7/12 anonim válasza:
Hülyeség. Van egy vegetáriánus lány ismerősöm, 33 éves és olyan szép, formás kerek mellei vannak, hogy csak na. :)
8/12 anonim válasza:
a fiatal szervezetnek szüksége van a húsra. Egyél legalább csirkét.
9/12 anonim válasza:
Hát barátom nővére sem panaszkodhat. 3x akkora melle biztos van mint nekem, és ő vega, én meg nem.
10/12 anonim válasza:
a növények is élőlények, és éreznek... egyél inkább követ ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!