Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Ez baj? (többi lent)

Ez baj? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy ideje vegetáriánus vagyok. Megpróbálok minnél kevesebb húst enni, sőt alig eszek. Ha eszek is, egyenesen bűntudatom van miatta.Mindig szegény állatokra gondolok. tejből is házi tejet iszok, és házi sajtot eszek, ha tehetem, egy ismerősömtől veszem. Volt olyan, hogy be kellett mennem a hentes boltba, a kutyáknak farhátért, és majdnem elájultam. Teljesen eltávolodtam minden húsfajtától, minimálisan eszek. Tojást is olyat eszek, amit mamám tyúkjai tojnak. Húst is csak csirkét, mamám csirkéjét, mert az ÉLT.

http://www.youtube.com/watch?v=DBVUcNsD5Hk

ez késztettett megállásra, és ennek a 2. része.

13L

2012. okt. 22. 20:50
 1/2 anonim válasza:
Nem vagy vegetáriánus, mert ESZEL húst. Én se vagyok az. Bűntudatod van, megértem. Kissé furcsa hogy mindez 13 évesen. Remélem tudod hogy a fehérjéket mivel pótolhatod, mert a fehérje hiány nem éppen jó dolog.
2012. nov. 12. 19:47
 2/2 joe90210 válasza:
2012. nov. 12. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!