ŐRÖLT LENMAG hatása?
Nem kell őröltnek lennie, lehet sima, azt egyrészt megőrölheted mákdarálóval, másrészt az egészet szétrágva ugyanaz az eredmény. Egyébként enyhe hashajtó, emésztést serkentő hatása van. (Egy kiskanáltól nem fogsz hígan f-sni, csak könnyíti az emésztést.)
Ja és a lenmag olaja nagyon sok hasznos vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz.
Köszi a válaszokat.
Voltam reggel vásárolni és vettem egy zacskó Kalifa lenmagot. Nincs megőrölve. Hazafelé a buszon eszegettem belőle magában:D Nekem bejön, legalább most nem csokit vagy cukrot ettem :D
Aztán most olvasom a kommenteket. Remélem nem lesz hasmenésem, negyed zacskótól:O:DD
Igaz, már úgy érzem magam, mint egy papagáj...:) csipcsip
Többen felhívták a figyelmem a nyers, egész lenmag azon káros hatására, miszerint karcolja a beleket.
Amennyiben béltisztítás céljából merült fel benned, egyesek szerint alternatívát jelenthet az útifűmaghéj.
Alkalmazása:
Naponta egyszer elegendő, esetleg főétkezésekként, mégpedig azokat kb. 45 perccel követően fogyasztva fejti ki béltisztító hatását.
Egy pohár langyos vízbe 1 e.k.-lal belekeverni, 1, esetleg 2 percig (ne nagyon tovább, de 1-2 percet mindenképp) állni hagyni benne, ekkor KICSIT megkeverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!