Milyen az íze egy jó FLAVIN7 italnak? (Gyümölcslé kivonat, étrend kiegészítő. )
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy üvegből nem lehet inni, mert akkor megerjedhet a szájból visszakerülő enzimek miatt. Ebből arra következtetek, hogy nem lehet erjedt az íze... Kaptam egy 200ml-est ajándékba, aminek teljesen vörösbor íze van. Mint tudjuk vörösbor erjedés útján jön létre...
Akkor ez most romlott vagy jó lehet?
2012. aug. 30. 09:46
1/1 anonim válasza:
Nem erjed meg a szádtól, csak elszaporodnak benne a baktériumok és nem áll el olyan sokáig, de bor nem lesz belőle. :)
Nézd meg a lejáratát, azt, hogy hogy kell tárolni, és ha jól tárolták, nem lehet baja. Akkor olyan íze van, amilyen.
Én Flavan-t ittam csak (de elvileg az is ugyanez, csak más gyártja), annak nem volt boríze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!