Fehérjétől leállhat a vesém?
Figyelt kérdés
Nagyjából 2 hónapja szedek fehérjét (Nitro Pure Whey Gold), eddzés napokon eddzés után, és este lefekvés előtt pihenőnapokon pedig felkelést követően és lefekvés előtt.
Leállhat tőle a vesém? (Nem csak bodysok véleménye érdekelne)
FIKÁZÁST MELLŐZZÉTEK PLZ!
2012. ápr. 24. 17:37
1/4 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok orvos vagy egyéb kompetens, de nem hiszem. :) Jobban megdolgoztatja a vesédet, de ha egészséges veséd van, akkor semmiképp. Ha mégis, akkor nem attól fog. :)
2/4 anonim válasza:
a túl magas fehérjebevitel leterhelheti a vesét,leállni azért nem hiszem,hogy leállna emiatt,ha tényleg egészséges vagy.Mondjuk én maradnék a csirke,hal,tojás stb...étrendnél,nem vennék fehérjeport.
3/4 anonim válasza:
én is ezt mondom. kajálással többre mennél másrészt olcsóbban is jössz ki vele
a fehérjétől nem lesz baja a vesédnek
4/4 anonim válasza:
Utolsó:
olcsóbban?
Akkor vegyél nekem mindennap 2kg csirkemellet, kilójaként 1500 forint. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!