Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Biolámpa mennyire jó?

Biolámpa mennyire jó?

Figyelt kérdés
24 éves vagy, egy gyonyoru kisfiu édesanya! életem során soha nem volt problémám a borommel! még kb fél éveĺ ezelott megjelent az elso pattanásom, majd jott a kovetkezo és igy tovább!! ronda az arcam, annyi mindent kiprobáltam már, krémektol, orvosoktól kezdve mindent bejártam. a kérdésem kokrétan a biolámpa bioptron compact III. mennyire segit nekem? elore is nagyon koszonom! udv, szlovákiábol
2012. aug. 9. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
felesleges pénzkidobás. Helyette derítsd ki mi okozza a bőrproblémádat, legyen az fizikai vagy lelki eredetű. Menj el egy természetgyógyászhoz, aki segít neked ebben. És persze konzultálj bőrgyógyásszal is.
2012. aug. 9. 12:51
 2/6 A kérdező kommentje:
természetgyógyászhoz is voltam, és dokihoz is... semmi, eredményeim nagyon jók.. nemértem épp ezért.
2012. aug. 9. 13:10
 3/6 Wanelli Claudio válasza:

Szia! Nekem a fekélyes lábamat kezelték biolámpával. Kaptam a sebemre dunct-kötést, de vissza kellett mennem lápás kezelésre is. Nem tudom miként de nagyon szépen begyógyította a sebet, segítette a hámréteg kialakulását. Tehát jó a lámpa, nem marketing miatt találták ki.

Nem vagy allergiás valami tartósítószerre? A kozmetikai cikkekben és élelmiszerekben rengeteg van. Ez mind rákkeltő és elváltozásokat okoznak. Az orvosokra nem kell hallgatni, ők csak arra képesek, hogy gyógyszert írjanak fel neked, ami eléggé károsak. Virágzik a gyógyszeripar!!! Menj el természetgyógyászhoz és étkezz egészségesen és kerüld a mindennapi mérgeket! Rendbe fogsz jönni! Üdv!

2012. aug. 22. 11:56
 4/6 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom!:)
2012. aug. 24. 23:33
 5/6 Franchy válasza:
Szia! Én is csak ajánlani tudom, főleg a bőrproblémákra nagyon hatásos. Csak kitartás is kell hozzá. Nem elég kétszer 5 percre lámpázni magad és várni a csodát. A legjobb, hogy nincs mellékhatása, nem úgy mint a gyógyszereknek és a krémeknek amit az orvos felír és lehet nem is használ... De nagyon sok mindenre jó, uh biztos hasznodra lesz a későbbiekben is!
2012. szept. 21. 15:48
 6/6 anonim válasza:
Szia még érdekelne a segítség?
2013. jan. 25. 12:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!