Mi a neve annak az izzadsággátlónak amiben nincs alumínium? Hol lehet olyat kapni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 22:26
11/13 anonim 

válasza:

Az aloésban tényleg nincs aluminium, de van triclosan, ami szintén rákkeltő. Nekem most egy CD golyós van, abban nics alum. A Weleda cég is olyat gyárt, amiben csak természetes alapanyagok vannak. Citromosat és zsályásat. Én próbáltam őket, nekem nem jött be, de neked attól még jó lehet!
12/13 anonim válasza:
Az aloés stiftben nincs alumínium,de TRICLOSAN van és az is rákkeltő Amerikában mindkettő be van tiltva!De a seba med balsam deoban és a wellness deojában egyik(se alumínium,se triclosan)sincs.Ezt én a Müllerben szoktam venni 800ft körül van.
13/13 anonim 

válasza:

Szia!
Nálam én segíthetek hozzá jutni, ha kell!
ÍRJ!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!