Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Mi a neve annak az izzadsággát...

Mi a neve annak az izzadsággátlónak amiben nincs alumínium? Hol lehet olyat kapni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 22:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
az aloe verasok csinniznek olyat,nekem is van
2009. júl. 11. 22:38
 2/13 A kérdező kommentje:

csinniznek?Vagyis csinálnak?:)Bocsi de ezt az új nyelvjárást nem igazán értem ami a fiatalok közt megy:D31/L

És hol tudok olyat venni?És mi a neve konkrétan?

2009. júl. 11. 22:53
 3/13 anonim ***** válasza:
DM Drogerie Markt üzletekben árulnak többfélét. Vannak golyósak és pumpásak is, a normál deo-knál szoktak lenni. Drágábbak, mint az alutartalmúak, de nem vészesen. Nekem jelenleg egy BIONSEN nevű van, azt is ott vettem.
2009. júl. 15. 07:48
 4/13 anonim ***** válasza:

Ups,bocsi,néha teljesen elfelejtem,hogy sokan utálják,ezt az új nyelvjárást és úgy írok mint egy kiskamasz:D

Szóval nekem anyum vette anno,a főnöke árulta.Ezek az aloe verasok olyanok mint az avonosok:)Keress fel egyet,de ha nem ismersz,sztem neten,teszvesz,vatera is tudsz venni:)

(Amúgy nekem nem használ,úgyhogy ha tudom,hogy otthon leszek n csk akkor használom)

2009. júl. 15. 08:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2009. júl. 15. 09:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Én a DM-ben találtam ilyet, a neve: Balea Deo.
2009. júl. 26. 14:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, és ez egyáltalán nem drágább.:)
2009. júl. 26. 14:29
 8/13 anonim ***** válasza:
és nem is használ.
2009. júl. 26. 15:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom Mo-on egyedül az Aloe Vera nem tesz bele alumínium sót,ezáltal izzadsz egy picit ugyan,mert nincs ami visszafolytja "hálistennek",de nincsen szaga egyáltalán az izzadásnak,mert az aloe vera baktériumölő!

Én be tudom neked szerezni,ha Szolnok környéki vagy

2009. júl. 30. 16:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen az aluminium miatt nincs izzadságszag.Bizonyára a megfelelő mnértékben található a deok-ban.Nyilván ezt ellenőrzik.
2009. júl. 30. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!