Mi a neve annak az izzadsággátlónak amiben nincs alumínium? Hol lehet olyat kapni?
csinniznek?Vagyis csinálnak?:)Bocsi de ezt az új nyelvjárást nem igazán értem ami a fiatalok közt megy:D31/L
És hol tudok olyat venni?És mi a neve konkrétan?
Ups,bocsi,néha teljesen elfelejtem,hogy sokan utálják,ezt az új nyelvjárást és úgy írok mint egy kiskamasz:D
Szóval nekem anyum vette anno,a főnöke árulta.Ezek az aloe verasok olyanok mint az avonosok:)Keress fel egyet,de ha nem ismersz,sztem neten,teszvesz,vatera is tudsz venni:)
(Amúgy nekem nem használ,úgyhogy ha tudom,hogy otthon leszek n csk akkor használom)
Én úgy tudom Mo-on egyedül az Aloe Vera nem tesz bele alumínium sót,ezáltal izzadsz egy picit ugyan,mert nincs ami visszafolytja "hálistennek",de nincsen szaga egyáltalán az izzadásnak,mert az aloe vera baktériumölő!
Én be tudom neked szerezni,ha Szolnok környéki vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!