Tapasztalt már valaki megbetegedést az aszpartám édesítő szertől amely majdnem minden üdítőben megtalálható?
igen, ha tobb kilot eszel meg belole egyszerre.
ez viszont egyszeruen nem megy, hacsak nem tudsz meginni 300 liter uditot fel oran belul
en az izet nem szeretem.
Aki fenilketonúria nevű betegségben szenved, annak idegméreg az aszpartam.
Akik édesítős üditőt isznak (vagy ép cukrozottat), azok valószínűleg egy csomó más (és valóban) egészségtelen dolgot is esznek mellé, így ez a legkisebb gondjuk.
Egyébként, hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak: Más forrásból fogyasztok rendszeresen aszpartamot, és eddig semmilyen mellékhatása nem volt.
Sokaig ittam dietas uccsiket, es mindig kegyetlen rossz szajizem volt utana es sokszor fejfajasom. Mikor rajottem, h az aspartame lehet a ludas, abbahagytam es azota a tunetek sem jottek elo.
(az aspartame melle soroljuk be a sucralose-t is, mert az is mereg!)
Azért mindennek ne dőljetek be. Az aszkorbinsav (savanyítószer) pl közönséges C vitamin,és E számmal is jelölik. Nem mondom hogy hülyeség az egész,mert nem,konkrétan az én gyerekem annyira érzékeny az aszpartámra,hogy fél liter szörp után már dekoncentrált lesz(25kg,egy nyári napon azért ugye elfogy fél liter...bőven).
Így inkább én főzöm a szörpöket most már...
Az első résszel csak azt akartam mondani,hogy nem kell a ló egyik oldalára sem esni,legyetek figyelmesek,és így megoldható a mérgezésmentesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!