Ugye az igaz, ha valaki nem iszik tejet, attól még semmi baja nem lesz?
Szerencsére már nem minden orvos mondja ezt.
Valóban vígan el lehet élni tej nélkül.
A növényekben sokkal jobban hasznosuló kalcium van.
Ismeri mindenki a --tej, élet, erő, egészség-- mondást. Ma viszont már az okos , ráérő tudósok előjöttek azzal, amit Te is írtál, hogy nincs is szüksége az embernek rá.
Az emberek mindig is itták a tejet. Na, nem a mostani lebutítottat. Szerintem a tej is hozzátartozik az étrendünkhöz, mint annyi másféle étel. Aki pedig nem szereti, az nem issza.
Kedvesem! Ez elég nagy ostobaság. 78 éves vagyok és naponta még ma is megiszok akár 1 liter tejet is,mégis egészséges vagyok. Nem szedek semmilyen gyógyszert,nem járok orvoshoz.
Ellátom a háztartást (sütés a családnak,főzés,takarítás.) A kertet is én kapálom. De a szomszédaim többsége is ilyen.
Tejet mindig is ittak az emberek. Sőt,amíg a gyerekek tápszer helyett azt kapták,sokkal egészségesebbek voltak,mint ma. 30-40 évvel ezelőtt a tej vagy étel allergiának hírét sem hallottuk.
Minden kutatást szponzorál valaki. Az eredmény csak az lehet,ami a szponzornak hasznot hoz. Akkor is,ha nem igaz!
Kedves kérdező!
Alapvetően egyet értek veled, ismerem a tej káros hatásait.
Bizony az elmúlt évezredek során az europid embereknél már kialakult a tejbontó enzim (kínaiaknál pl nem).
A dobozos bóti tejekről ne beszéljünk, viszont a házi tej jó. Még jobb, ha savanyított tejtermékként fogyasztjuk.
További jó egészséget kívánok 78 éves kommentelő társamnak!:)
Fúj, nem kell meginni, én sem ittam soha!
Mindig izélnek rajta hogy ez nem egészséges, az nem egsészséges, aztán kiderül, hogy mégis az. Egyél-igyál, amit megkívánsz. Van kalcium másban is. Nincs szüksége tejre az embernek, elsavasítja a szervezetet, így hiába van benne kalcium, a savasság miatt a csontok tönkremennek. Sokkal gyakoribb a csontritkulás azoknál, akik rendszeresen isznak tejet. Utána lehet nézni, voltak ilyen felmérések.
Itt a cikk amiről beszélünk.
Én osztom ezt az álláspontot. Az ázsiai emberek többsége is érzékeny egyébként.
Szerintem mindenki rájön magától hogy neki mi kell.
Ha egyszer csak megkívánsz valamit az nem véletlen. A szervezet tudja mi a jó neki. Persze vannak kivételek, mert a sok ízfokozós szart is megkívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!