Milyen szappant vegyek tusfürdő helyett?
Figyelt kérdés
Szeretném leváltani a tusfürdőnket valamilyen szappanra. Kinek milyen tapasztalata van. Szeretném ha nem szárítana, és megfelelően habzana és tisztítana. Most használunk egy natúr tusfürdőt de mivel nagyon híg olyan hamar elfogy hogy nem győzöm venni.2012. máj. 30. 10:07
1/12 anonim válasza:
Mi Oliva szappanokat használunk és szeretjük őket.
Próbálhatsz Míves szappanokat is, azok kecsketej alapúak.
3/12 anonim válasza:
Én Palmolive szappant vettem régen, nagyon szerettem, de rájöttem, hogy nem éri meg. A tusfürdővel én olcsóbban kijövök (még a Palmolive-vel is, nemhogy a saját márkás olcsókkal).
5/12 anonim válasza:
Én a müllerben kapható aveo szappanokat ajánlom neked jó szívvel: [link]
Főleg a sheavajas jó nagyon! és olcsó is.
6/12 A kérdező kommentje:
Az első hozzászólótól kérdezném, hogy az "Oliva" az a márkaneve vagy a hatóanyag neve a szappannak?
2012. máj. 30. 13:48
7/12 anonim válasza:
Isis.:)
Márkaneve is és oliva alapúak.
9/12 anonim válasza:
Mannaszappanok kiválóak. Drága, de igazán jó minőség.
10/12 anonim válasza:
Olcsó és jók, nem szárítanak a DM saját márkás babaszappan, hasonlóan jó a Müller saját is. Összetétele is jó.
Olívaolaj szappanok nagyon jók. Olívás szappanokat én külföldről rendelem másokkal együtt, mert még szállítással is olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!