Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Hogy kell borókateát főzni?

Hogy kell borókateát főzni?

Figyelt kérdés

A hagyományos \'leforrázom és 10 percig állni hagyom\' módszer úgy érzem nem megfelelő a kemény borókabogyók esetében. Nincs valakinek esetleg tapasztalata a dologban?


Előre is nagyon köszönöm a segítő hozzászólásokat!


2009. jún. 17. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:
A bogyókat a fokhagymanyomóval egy kicsit össze szoktam roppantani. Nem muszáj laposra nyomni, de jól kijön az aromája. Így 4-5 szemmel jó teát lehet készíteni.
2009. jún. 30. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Kipróbálom majd. :)
2009. júl. 1. 17:55

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!