Hogy kell borókateát főzni?
Figyelt kérdés
A hagyományos \'leforrázom és 10 percig állni hagyom\' módszer úgy érzem nem megfelelő a kemény borókabogyók esetében. Nincs valakinek esetleg tapasztalata a dologban?
Előre is nagyon köszönöm a segítő hozzászólásokat!
2009. jún. 17. 14:26
1/2 anonim válasza:
A bogyókat a fokhagymanyomóval egy kicsit össze szoktam roppantani. Nem muszáj laposra nyomni, de jól kijön az aromája. Így 4-5 szemmel jó teát lehet készíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Kipróbálom majd. :)
2009. júl. 1. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!