Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Azt akarom kérdezni, hogy...

Azt akarom kérdezni, hogy hogy lehetne szerintetek a legjobban fogyni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 19:47
 1/5 mmT ***** válasza:
53%

Norbi update-tel. Nézz utána a módszerének. Javaslom, h olvasd el vmelyik könyvét is.

betartható aranyszabályok:

- sportolj! heti 2szer 1 óra intenzív mozgás!! mozgás nélkül nem fog menni! lehet lefogysz, de fellép a yoyo-effekt, és visszahízod. (itt a tél, menj korizni, otthon tornázz a monitor előtt, zumba, aerobics)

- ha lehet, vacsorára már ne egyél szinhidrátban és zsírban gazdag ételeket. (ehetsz pl. levest, folyadékot, zöldséget, gyümölcsöt, fehér húst, felvágottat, kefírt)

- a cukorbevitelt csökkents (pl. használj édesítőt vagy semmit). ha sok teát iszol, idd mindenféle ízesítő nélkül.

- a lisztbevitelt szorítsd ki (pl. fehér kenyér helyett rozskenyér, puffasztott búza v rizs, ilyen korpaszeletek vannak, rozsroppancsok, ilyesmi)

- cukrozott üdítőket szorítsd ki (inkább gyümölcstea. pl Saga teák nagyon finomak önmagukban is)

- ha iszol naponta v. kétnaponta egy bögre zöld teát, az segít az anyagcserében.

- ha tejterméket veszel, a legalacsonyabb zsírtartalmút vedd.

Én a saját szememmel láttam, h egy barátnőm kb 12O kgról kb 8Okg-ra fogyott!! TE IS MEG TUDOD CSINÁLNI!!

SOK SIKERT!

2012. jan. 5. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:

A fenti egy abszolút korrekt összefoglaló szerintem!!! RESPECT!!!

Csak annyival szeretném kiegészíteni, hogy ha csak időlegelsen, kúra szerűen csinálja az ember fia, akkor a kúra után ha visszatér a régi életmódhoz, a már említett jojó efektus testsúly növekedés szakasza óhatalanul beindul. Tehát ezzel azt akarom, vagy próbálom mondani, hogy bármennyire is szörnyen hangzanak, és elképzelhetetlen, hogy ezentúl korlátokat kell szabni, csak az életmód váltás vezet szerintem eredményre. Amúgy tapasztalatból tudom, hogy ma már nem érzem ezt rohadt nagy igazságtalanságnak, :D hogy megvonok magamtól dolgokat. Mert egy idő után teljesen megváltozik az ember hozzáállása, és látásmódja. Sőt az ízek érzékelése is! Nem, hogy meg tudom állni, semmi pénzért nem ennék meg például egy habos pudingot PFFHEJ!! :) Kemény elhatározás, de megéri. És egy csomó mellékhatása van. :) felturbózódik az immunrendszer, a vérkeringés. Elfelejtheted a betegséget, a gyógyszert, a bőrfeszesítőt, a hajápolót, bőrápolót, dokikat, fejfájást, fázást, izzadást, ... órákig sorolhatnám!!! Kitartás, és sok kutató munka! Az ember csak azt hiszi el, amit maga kiás és összerak! Hajrá! (ja és még egy!!! Nélkülözhetetlen szerintem egy támogató! Mázlim van, hogy a párommal együtt változ(tat)tunk. Az úgy nem megy, ha ott van a hűtőben a puding :D)

2012. jan. 6. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:

sokat mozogj+ ne nassolj+ne egyél naponta 10x maximum 5x...Kerüld a zsíros,olajos kajákat... egyél puffasztott rizset...

én így fogytam 2 kg-ot..

És nem ártott a szervezetemnek..:D

12/L

2012. jan. 6. 13:44
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:D
2012. jan. 6. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
KALÓRIADEFICITTEL! nincs itt semmiféle trükk
2012. jan. 23. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!