Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Hol tudnék venni bio cékla...

Hol tudnék venni bio cékla gumót? Vecsési vagyok.

Figyelt kérdés
Esetleg meg lehet-e állapítani külsőre, hogy műtrágyával kezelték?
2011. dec. 12. 13:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Piacon próbálkozz kistermelőnél. A cékla nem túl igényes növény, ezért valószínűleg a kistermelő nem műtrágyázza.
2011. dec. 12. 13:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Ok. De szerintem azt fogja mondani, ha rákérdezek, hogy nem műtrágyázza.
2011. dec. 12. 15:50
 3/12 anonim ***** válasza:
A Pista bácsi földjén még talál, de lehet még permetes.
2011. dec. 14. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Csak a belvárosban tudok biopiacokat...messze lenne?
2011. dec. 15. 14:10
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát szoktunk a belvárosba járni, de nem gxakran. Melyek lennének,

Nem tudod ott mennyi 1 kg. cékla?

2011. dec. 15. 14:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Van a mamutban, a csörsz utcai piacon és a 14 ker Baross u-ban is egy.

Az ára minimum a duplája...sajnos. Piacon 100-180-ig van a skála. A biopiac szerintem 300,-körüli árral dolgzik.

De nem érdemes célkából biót venni, szerintem. Idős nénikétől a piacon, akinek van 4-5 kilónyi jobban megéri, és tuti, hogy nem vegyszerezte.

2011. dec. 15. 17:11
 7/12 A kérdező kommentje:

Én most 200 ft.-ért veszem piacon egy nénitől. Rákérdeztem, hogy vegyszerese-e, de rosszul tettem fel a kérdést és azt mondta, hogy nem. :)

Egyelőre megbeszéltem vele, hogy tőle veszem, telefonon szólok mikor kell és otthon kiválogatja. Én most 3 hónapig fogom inni a céklalevet, jó sok macera van vele, de muszály végigcsinálni.

2011. dec. 15. 17:35
 8/12 A kérdező kommentje:
Neten is van egy webáruház, ahol bio céklát lehet rendelmi, 450 ft., de ez már nekem sok. Még a 300 beleférne, de szerintem nem fogunk bemenni hetente . . . :(
2011. dec. 15. 17:37
 9/12 anonim ***** válasza:

A cékla annyira igénytelen, hogy futóbolond az, aki drága műtrágyát pazarol rá. Nem tudom, hogy miért gondolja néhány bio-bio életmódos, hogy a földet művelő paraszt a saját zsebének az ellensége.

A bio-zöldséges felvásárolja a céklát, mellé kap a termelőtől bizonyítványt, és neked eladja 4 és félszeres áron, vagy egy kicsit többért.Okosabb lenne tájékozódni a termesztésről, és olcsóbb is.

2011. dec. 20. 23:29
 10/12 anonim ***** válasza:

És még hozzá 60-80 Ft-ért volt szeptember-októberben.

előző

2011. dec. 20. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!