Hol tudnék venni bio cékla gumót? Vecsési vagyok.
Hát szoktunk a belvárosba járni, de nem gxakran. Melyek lennének,
Nem tudod ott mennyi 1 kg. cékla?
Van a mamutban, a csörsz utcai piacon és a 14 ker Baross u-ban is egy.
Az ára minimum a duplája...sajnos. Piacon 100-180-ig van a skála. A biopiac szerintem 300,-körüli árral dolgzik.
De nem érdemes célkából biót venni, szerintem. Idős nénikétől a piacon, akinek van 4-5 kilónyi jobban megéri, és tuti, hogy nem vegyszerezte.
Én most 200 ft.-ért veszem piacon egy nénitől. Rákérdeztem, hogy vegyszerese-e, de rosszul tettem fel a kérdést és azt mondta, hogy nem. :)
Egyelőre megbeszéltem vele, hogy tőle veszem, telefonon szólok mikor kell és otthon kiválogatja. Én most 3 hónapig fogom inni a céklalevet, jó sok macera van vele, de muszály végigcsinálni.
A cékla annyira igénytelen, hogy futóbolond az, aki drága műtrágyát pazarol rá. Nem tudom, hogy miért gondolja néhány bio-bio életmódos, hogy a földet művelő paraszt a saját zsebének az ellensége.
A bio-zöldséges felvásárolja a céklát, mellé kap a termelőtől bizonyítványt, és neked eladja 4 és félszeres áron, vagy egy kicsit többért.Okosabb lenne tájékozódni a termesztésről, és olcsóbb is.
És még hozzá 60-80 Ft-ért volt szeptember-októberben.
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!