Mi a külömbség a cékla tebletta és a cékla kapszula között?
Kérlek azt is írjátok le, hogy mire jó és, hogy káros-e valamire.. <33
Köszi..(:
A kapszula és a tabletta között általában az a különbség,hogy míg a kapszula bélben oldódik(és kevesebb adalékanyagot tartalmaz általában)addig a tabletták már a gyomorban kezdenek felszívódni,és ahhoz,hogy összetapadjanak esetleg több adalékanyagot tartalmaz,de el kell olvasni a hátoldalát,és a természetesebbet választani.Ami céklán kívül nem tartalmaz nagyon mást.
Mivel a cékla se nem gyógyszer,se nem C-vitamin,ami esetleg bánthatja a sok gyomorsavval vagy reflux betegséggel küzdők gyomrát,ezért mindegyik fajtája ajánlható.
nagyonköszönöm. !!
igazábol nincs leírva, hogy mire használható szoval majd megérdeklődöm. :)
szabad rá dohányozni??
Pedig én valahova leírtam,mire való:)
Rendkívül jó vérképző,tele van jól hasznosuló ásványokkal,véd a rák ellen,de rákos betegek is eredménnyel használják a gyógyulásukhoz(kemoterápiánál kifejezetten ajánlott!)segíti a máj méregtelenítő munkáját,de bélrendszeri problémáknál is ajánlják.Lúgosít.
köszönöm szépen!! (:
de ha dohányzok rá attol még hatni fog nemde? ://
és esetleg a mellbőséget nem növeli meg ha még növésben vagyok? mert azt is hallotam már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!