Bromkrezol kérdése:
Igaz-e, hogy ha a Pi-vizet 3,14 dl-es pohárból iszom, az energetikailag kedvezőbb?
Figyelt kérdés
Kerestem pár bioboltban, de nem találtam, hol tudnék ilyen poharat venni?2011. júl. 8. 14:58
12/16 anonim válasza:
Jó, de a víz honnan tud az SI mértékegységrendszerről?
13/16 anonim válasza:
az ilyen hülyéken gazdagodnak meg a humbugbizniszesek
14/16 anonim válasza:
Szerintem a pi-vizet nem ildomos meginni, főleg az ammóniatartalma miatt. Tartsd a helyén, a budiban.
15/16 anonim válasza:
A kérdés tökléletesen jellemzi magát a pí víz bizniszt és hívőit, valamint fizikai ismereteiket.
És szerintem nem deciliterben kéne számolni, mert az nem teljes mértékegység. vagy 3.14LITER legyen, vagy 3.14GALLON.
Esetleg 3.14köbméter...
16/16 anonim válasza:
Szerintem mind a kérdés feltevője, mind az eddigi válaszadók elmehetnek a 3,14csába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!