Lisztérzékenyek ehetnek törökmézet, pöttyös (natúr) túrórudit?
Szia! :)
Nekem tegnap derült ki, hogy lisztérzékeny vagyok! :(( Teljesen kiborultam mikor megtudtam a hírt.. Sajnos emiatt kezdtem el drasztikusan lefogyni, de legalább már tudom mi a baj és tudok ellene tenni! Azóta csak a netet bújom mi az amit ehetek és mi az amit nem! sajnos iszonyat nehéz, mert kialakult emiatt a tejtermékekre is az allergiám! :((( Csak hiányozni fognak a kedvenc kajáim:(
Kitartás tesódnak is, vigyázz rá! :)
Szia!
Én is lisztérzékeny vagyok. A diétát nagyon komolyan kell venni. Tényleg egy morzsát se egyen.
A [link] oldalon a termékek fül alatt sokmindent találsz.
A [link] oldalon a webshop fül alatt mindenről kiírja, hogy mi glutén mentes, ha sorba nézed a termékeket.
Érdemes blogokat is olvasni. pl glutén mentes élet ha rákeresel.
A diétát legjobban úgy lehet megvalósítani , ha te otthon szinte minden glutén mentesen van készítve. Pl. piskóta rizsliszttel, stb.
A dietabc-ből lehet rendelni Mester pizza por, Mester mufffin por, Emese sütemény por, ezek megérik az árukat és nem sok macera van vele, mivel előre ki van keverve. A családom többi tagja nem glutén érzékeny, de nagyon szeretik ezeket a kajákat. Főzeléket sűríteni tudsz rizsliszttel kukorica liszttel. Nem kell szenvednie, újra szeretni fog enni.
A Sága füstli , Hamé májkérmek egy része, mind, mind glutén mentes. Sokkal jobb a helyzet, mint pár éve.
Írj majd, hogy mi a helyzet...HOgy veszi a testvéred az akadályokat.
Még folytatom, előző vagyok.
Az Univer ketchup majonéz mustár, a Rama margarin gm.
A Maroni gesztenye termékei közül is több gm.
Lehet, hogy a Mester termékeket a biobolt is meghozatja esetleg. Süss neki egy jó pizzát.
A Mc Donaldsban is több minden glutén mentes, a krumpli a shake, és a kertész saláta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!