Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Szerintetek a BIO élelmiszerek...

Szerintetek a BIO élelmiszerekhez valóban csak bio anyagokat adnak?

Figyelt kérdés
Szerintetek a BIO élelmiszerekhez valóban csak bio anyagokat adnak?
2011. jún. 30. 15:32
 1/5 anonim válasza:

Most olvastam egy cikket az Éva Magazin KÖLYÖK kiadványában, és ott is leírják, hogy nagyon szigorú feltételeknek kell megfelelniük a Bio élelmiszer termesztőknek.

De érdekes, még nem láttam sehol Bio csirkemellett. Tényleg, van egyáltalán Bio hús?

2011. jún. 30. 15:34
 2/5 anonim válasza:
Ezt a cikket én is olvastam a Kölyök-ben. Szerintem csak bio anyagok vannak azokban a kajákban, amiket ellátnak ezzel a jelzéssel. A Biokontroll Hungária KFT, vagy a Hungária Öko Garancia látja el ezeket az ételeket bio tanúsítvánnyal. És nem hiszem, hogy őket meg lehetne bundázni. Erre tényleg figyelnek, ha már olyan nagyon drágák a Bio dolgok.
2011. jún. 30. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:

az a bio hús mikor kint csipeget a csibe és nem kap semmilyen olyan tápot amiben van más is mint kukorica búza....

csak ugye mindenki óriás combot meg mellet akar a tanyasi csibe az nem ekkora mellű,a hús is más ízű és állagú.

a szüleim disznótartással foglalkoznak hát nem kukoricát eszik a malac.

gyorsan kell a hús nem évekig van tartva ne legyen zsíros csak egy x %-ban...stb ezeknek a disznóknak a szívük már nem sokat bír csak azt hogy életben maradjon mikor szállítják őket a stresszt sem bírják.

2011. jún. 30. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tutira nem.
2011. júl. 1. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:

nem, és még drágább is tehát nem éri meg.

Átb@szás

2011. júl. 18. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!