Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Milyen hatásai vannak a...

Milyen hatásai vannak a cickafarkfű-teának?

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 20:13
 1/3 A kérdező kommentje:
És még azt akartam kérdezni, hogy hol tudom beszerezni?
2009. márc. 21. 20:14
 2/3 anonim válasza:
100%

Szia!

A legtöbben a női hormonháztartásra gyakorolt kedvező hatása miatt használják, de Maria Treben szerint segít gyomorpanaszok, renyhe bélműködés esetén. (Nem hashajtó! Csak a normális bélműködést állítja helyre.

És most a saját tapasztalatok. :)

Én szinte minden női bajomra ezt használom, mert nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Amikor az orvosok lórúgásszerű hormonkúrára ítéltek volna,mert nem jött meg két hónapja a mensesem, akkor én nem akartam belenyugodni. Elkezdtem egy 1o napos cickafark tea kúrát és utána csodák csodájára beállt a ciklusom és azóta is normálisan működik minden. Nem görcsöl a hasam, pedig korábban sokat szenvedtem. Lehet, hogy van, akinek nem hat, de nekem nagyon bevált. És az emésztésemet is helyre tette.

Szinte bárhol kapható. Patika, drogériák, gyógynövényboltok. Remélem segítettem, üdv: Szaloncukorka

2009. márc. 21. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szóló írását csak megerősíteni tudom!!!! Nekem is anno egy neves természetgyógyász ajánlotta. Hatásos volt!
2009. márc. 29. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!