Milyen hatásai vannak a cickafarkfű-teának?
Szia!
A legtöbben a női hormonháztartásra gyakorolt kedvező hatása miatt használják, de Maria Treben szerint segít gyomorpanaszok, renyhe bélműködés esetén. (Nem hashajtó! Csak a normális bélműködést állítja helyre.
És most a saját tapasztalatok. :)
Én szinte minden női bajomra ezt használom, mert nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Amikor az orvosok lórúgásszerű hormonkúrára ítéltek volna,mert nem jött meg két hónapja a mensesem, akkor én nem akartam belenyugodni. Elkezdtem egy 1o napos cickafark tea kúrát és utána csodák csodájára beállt a ciklusom és azóta is normálisan működik minden. Nem görcsöl a hasam, pedig korábban sokat szenvedtem. Lehet, hogy van, akinek nem hat, de nekem nagyon bevált. És az emésztésemet is helyre tette.
Szinte bárhol kapható. Patika, drogériák, gyógynövényboltok. Remélem segítettem, üdv: Szaloncukorka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!