Melyik vallás az, amelyik elutasít minden műtéti beavatkozást, és minden nemű gyógyszeres kezelést?
"Isten tiltja a vérátömlesztést? LOL. Már megint egy baromság, aminek semmi alapja nincsen..."
Vidiripi
Nincsen alapja. Neked mi az alap?
Aki az Apcsel.15:29- re hivatkozván mondja hogy az Úrnak nem tetszik az ha véredet másnak adod, ezzel megmentve az életét, vagy stabilizálva az állapotát, az komolyan beteg.
Vidiripi
S te mire hivatkozol amikor azt állítod hogy komolyan beteg vagyok. Mert mondjuk ki ,rám célzol mivel én hivatkoztam erre. Kérdezem - Tisztában vagy az orvostudomány fejlődésével?
A vér nélküli beavatkozásoknak vannak előnyei. Ugyan is nem csak vallási okai vannak a vér mellőzésének. Pl.: A páciens ritka vércsoportú s nem áll rendelkezésre ez a vércsoport. Vagy nem az ,de még sincs vér.
S egy nagyon fontos IMMUNREAKCIÓT (allergiás tünetek) válthat ki hiszen nincs két teljesen egyforma ember a világon.
Jó néhány esetben sokkal olcsóbb.
Jelentősen csökken annak kockázata hogy így kapj el valamilyen betegséget. Ismerek olyan embert aki cukorbeteg s így ad vért pedig elméletileg nem lehetne.(a szűrés nem 100%-os adis,hepatitis,stb.)
A vértől való tartózkodás nem egy ókori rituális-tisztasági előírás. Ezt hol írja a biblia? Bár amire én hivatkoztam az Újszövetségi rész.
S te agykontroloztál?
Ha igen ,milyen célból alkalmaztad az agykontrolt?
Vidiripi
Tippelek? Tippelni a totón szoktak. S a többes szám használata is hibás. Jehova jelentése: előidézi , hogy legyen illetve: Teremtő, Mindenható.
Akikre te gondolsz azok Jehova tanúi. De ők a vérátömlesztést utasítják el. (Cselekedetek 15:29)
De ha már tippelni kell mit szóltok a Vukikhoz? Bár lehet hogy ők meg lézerszikét használnak. Szóval ez nem jó tipp.
a Jehova tanúi szerintem csak a vérátömlesztéssel ellenszenveznek,mert rokonaim gyakorolják ezt a vallást,és a gyógyszeres kezeléssel sose volt gondjuk...
szerintem te az Amish-okra gondolsz...ők nem használnak áramot...tehát nem néznek tévét...nincs rádió,nem nagyon zenélnek...földet művelnek mint régen és élnek mindenfajta orvosi dolog nélkül...amcsi filmben őket láthattad ;) még talán a mormonok ilyenek (bár lehet,hogy ez az amish szinonímája,majd kiművelem magam mindjárt),de nem vagyok jártas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!