Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Melyik vallás az, amelyik...

Melyik vallás az, amelyik elutasít minden műtéti beavatkozást, és minden nemű gyógyszeres kezelést?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 21:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
18%

"Isten tiltja a vérátömlesztést? LOL. Már megint egy baromság, aminek semmi alapja nincsen..."

Vidiripi

Nincsen alapja. Neked mi az alap?

2011. jún. 9. 08:46
 22/27 anonim ***** válasza:
37%

Aki az Apcsel.15:29- re hivatkozván mondja hogy az Úrnak nem tetszik az ha véredet másnak adod, ezzel megmentve az életét, vagy stabilizálva az állapotát, az komolyan beteg.

Vidiripi

S te mire hivatkozol amikor azt állítod hogy komolyan beteg vagyok. Mert mondjuk ki ,rám célzol mivel én hivatkoztam erre. Kérdezem - Tisztában vagy az orvostudomány fejlődésével?

A vér nélküli beavatkozásoknak vannak előnyei. Ugyan is nem csak vallási okai vannak a vér mellőzésének. Pl.: A páciens ritka vércsoportú s nem áll rendelkezésre ez a vércsoport. Vagy nem az ,de még sincs vér.

S egy nagyon fontos IMMUNREAKCIÓT (allergiás tünetek) válthat ki hiszen nincs két teljesen egyforma ember a világon.

Jó néhány esetben sokkal olcsóbb.

Jelentősen csökken annak kockázata hogy így kapj el valamilyen betegséget. Ismerek olyan embert aki cukorbeteg s így ad vért pedig elméletileg nem lehetne.(a szűrés nem 100%-os adis,hepatitis,stb.)

A vértől való tartózkodás nem egy ókori rituális-tisztasági előírás. Ezt hol írja a biblia? Bár amire én hivatkoztam az Újszövetségi rész.

2011. jún. 9. 09:39
 23/27 anonim ***** válasza:
nekem van egy rossz tapasztalatom.... nemreg elveteltem, es tanacsot kertem egy forumon, erre irt nekem valaki aki allitolag HIT gyulekezetes es az jott ki, h szerinte hazudok es en vagyok hibas a vetelesert... na jol van????? merth szerintuk aki elvetel agykontrollozik es aezrt vetel.... hallottatok ilyet?
2011. jún. 9. 10:06
 24/27 anonim ***** válasza:

S te agykontroloztál?

Ha igen ,milyen célból alkalmaztad az agykontrolt?

2011. jún. 10. 09:35
 25/27 anonim ***** válasza:
én is a jehovákra tippelek
2011. jún. 20. 21:39
 26/27 anonim ***** válasza:
37%

Vidiripi

Tippelek? Tippelni a totón szoktak. S a többes szám használata is hibás. Jehova jelentése: előidézi , hogy legyen illetve: Teremtő, Mindenható.

Akikre te gondolsz azok Jehova tanúi. De ők a vérátömlesztést utasítják el. (Cselekedetek 15:29)

De ha már tippelni kell mit szóltok a Vukikhoz? Bár lehet hogy ők meg lézerszikét használnak. Szóval ez nem jó tipp.

2011. jún. 21. 08:23
 27/27 miszmanoka válasza:

a Jehova tanúi szerintem csak a vérátömlesztéssel ellenszenveznek,mert rokonaim gyakorolják ezt a vallást,és a gyógyszeres kezeléssel sose volt gondjuk...

szerintem te az Amish-okra gondolsz...ők nem használnak áramot...tehát nem néznek tévét...nincs rádió,nem nagyon zenélnek...földet művelnek mint régen és élnek mindenfajta orvosi dolog nélkül...amcsi filmben őket láthattad ;) még talán a mormonok ilyenek (bár lehet,hogy ez az amish szinonímája,majd kiművelem magam mindjárt),de nem vagyok jártas...

2011. jún. 25. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!