Mit tegyek, hogy szebb legyen a bőröm?
Vegetáriánus vagyok, nagyjából figyelek arra mit eszek, mégis egyre rosszabb állapotban van a bőröm. Mi lehet az oka?
És hogyan lehetne megállítani?
Nem szeretnék drága műkencéket és 3 réteg alapozót használni, azt szeretném, ha a bőröm természetesen lenne szép. Tippek?
18/L
A szépség belülről fakad! Szól a régi mondás, ami arra is igaz, ha belül minden rendben van, akkor a bőrnek is szépnek kell lennie. Ami a bőrön megjelenik kívülről, annak valami belső oka van. A legtöbb esetben valami hiányzik a szervezetből. Az egészség megromlásával kapcsolatos tüneteket nem "valami" okozza, hanem valaminek a "hiánya". Én nem a bőrgyógyászhoz vagy a kozmetikushoz rohannék, hanem elvégeznek egy belső méregtelenítést, az emésztő rendszeremet kitisztítanám, és ügyelnék arra, hogy bevigyek minden létfontosságú vitamint, aminosavat, ásványi anyagot. Ma már sajnos a táplálékkal kevés minőségi dolgot tudunk bevinni, ezért megbízható forrásból pótolni kell. Inkább az egészségre kell köleni, mint a betegségre. Én túl vagyok az 5.x-en de hála az égnek a bőrömön ez nem látszik. Azt tudom javasolni, hogy mindenhol és mindenben a "minőségit" keresd. Nem az a drága amiért egyszerre soknak tűnő pénzt adsz ki, hanem az amit olcsón megveszel és kidobod, vagy többször veszel meg, mindig mást és mást.
A jókból is a legjobbat válaszd. Sok sikert hozzá.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Vettem vastablettákat, de még csak pár napja szedem őket, szóval még nincs eredménye, később biztos lesz. Legalább nem leszek olyan sápadt.
Köszi, de vega vagyok.
A máj meg különösen egészségtelen, mert abban vannak a méreganyagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!