Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Biorezonanciás ételallergia-vi...

Biorezonanciás ételallergia-vizsgálatról mik a tapasztalatok? Hol érdemes ilyet csináltatni? Egyáltalán ételallergia-vizsgálatot hol végeznek?

Figyelt kérdés
A biorezonanciás vizsgálat, állítólag 500 féle dologra képes kimutatni az allergiát.
2011. márc. 14. 14:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

83%-osnak!

Kedves "kiakadós" válaszoló. Azt hiszem tévedsz, mikor azt gondolod hogy ez a fajta kikisérletezős módszer nem jó. Bizony, a számotokra más értelmes módszer nem nagyon létezik, mint hogy ki kellene iktatni a problémás ételeket. Én semmiképpen sem javasolnék gyógyszereket az ilyen fajta gondokra, mivel általában a gyógyszerek csak a jelentkező tüneteket szüntetik meg, és épkézláb megoldást nem adnak, vagyis nem fogsz meggyógyulni tőlük.

Először is, meg kellene értened, hogy ez az állapot mitől is alakult ki nálad. Ha belegondolsz, akkor megértheted hogy egy rossz étkezési és életmódbéli szokás eredménye ez a betegségnek nevezett állapot. Manapság az emberek nagy része már régen nem a nekik genetikailag meghatározott táplálékokon élnek, hanem egy teljesen elrontott, átalakított, az élelmiszeripar által módosított és műanyagokkal(az emberi szervezet számára terhet jelentő) kezelt "ételek"-et fogyasztó, ülő munkát végző, stresszel teli életet élő roncs-halmazok, akik a természettől idegen ül, mint valami gépek - élnek.

Gondolkodj egy kicsit. Hányan, de hányan próbálnak a hagyományos orvoslással szembe menni, azaz visszatérni a több száz éve jól bevált természetes gyógyító módszerekhez visszatérni? Hagyják őket? Elismerik a módszer hatásosságát? Dehogy!!! Sőt. Sarlatánnak nevezik, megszégyenítik, lejáratják őket, mert mernek a profit éhes gyógyszeripari elvekkel szembeszállni. Az emberek mint a birkák, elhisznek mindent ha azt az orvosuk mondja nekik. Hiszen az orvosnak tekintéje van. kb. 110 éve már hogy a gyógyszerközpontú szemlélet elterjedhetett, mert a Rokefeller társaság beszállt a kémiájával a gyógyítás területére, és elkezdték támogatni a gyógyszerközpontú oktatást. Ennek következtében, megvonták a támogatásukat az olyan iskoláktól, akik viszont nem értettek egyet velük, és szép lassan tönkre mentek, eltűntek a színről. Sajnos azóta is ez van, a természetes módszereket azóta sem hagyják érvényesülni, pedig sokkal hatásosabbak, és veszélytelenek, nem úgy mint a veszélyes gyógyszeres kezelések.

Bocsánat a kitérőért, csak szeretném ha kicsit jobban rálátnál a mai helyzetre, hogy mi miért van úgy, ahogy van. Ha az emberek nem lennének ennyire megvezetve, akkor tudnák hogy csak vissza kéne térni a természetes ételekhez, bizony elhagyva azokat amiket felsoroltál, mert azok mind-mind az élelmiszeripar által manipulált, szervezetünk számára értéktelen szemetek. Helyettük igazi élő ételeket kéne fogyasztani, ami eredetileg az ember normális, sejtépítő folyamatokat elősegítő tápláléka lenne. Ilyenek az összes zöldség, a gyümölcsök, ezek elsősorban, majd jöhetnek a húsok, (és nem a felvágottak, hanem a házilag, frissen elkészített sült, vagy főtt hús-ételek) aztán az értékes olajos magvak, (és nem a finomított étolajak vagy margarinok), különféle zöld fűszerek, hüvelyesek, és ami a legfontosabb, a tiszta víz!!!

Ha ezeket fogyasztod, meglehetősen változatosan tudsz táplálkozni, és egy idő után a problémáid is megszünnek.

Tehát nem kell azt gondolni hogy ezeken az általad felsorolt és napi szinten fogyasztott értelmetlen, és terhelő ételeken kívül nem találsz majd olyan táplálékokat, amelyekkel biztosíthatod egyrészt a tested táplálását, másrészt meg az örömforrást, amit az étkezésen keresztül pluszban kaphatsz.

Sok sikert a kísérletezéshez.

2012. jan. 4. 09:11
 12/14 anonim ***** válasza:
A "kiakadós vagyok". Szerintem félreértetted amit írtam. Az általad leírtak többnyire a paleolit étrendet takarja. Próbálkoztam vele, és alapvetően egyet is értek, magával a paleoval, és azzal, amit írtál. Azzal, hogy felesleges dolgot eszünk, és hogy az életmód meghatározó. De! vannak olyan étel allergiás reakciók, melyek nem az egészségtelen életmód következményei. Persze ez annak függvénye, hogy ki mit gondol annak. Az én igazi problémám az, hogy nem tudok normálisan elmenni egy étterembe, hogy gyakorlatilag semmi bolti dolgot nem tudok megenni, csak azt, amit otthon készítek. Ezzel több probléma is van, hogy jóval drágább, jóval időigényesebb, kevésbé változatos, mert korlátozottak a főzési képességeim :)
2012. máj. 22. 19:07
 13/14 anonim válasza:

Nos, én 2 ilyen módszeren alapuló dolgot végeztettem magamon:

Az egyik ételallergia volt, nos, tejallergiás vagyok, ezzel is mentem hozzá (de ott nem mondtam), laktózallergia ki volt zárva (mivel ott már voltam), így kiváncsi voltam, tejallergiás vagyok-e.

Kimutatta a gép hogy igen.

A másik az egy testszintfelmérés volt, ott pedig pajzsmirigy problémákat mutatott, elmentem vérvételre, és kiderült a pajzsmirigyem tényleg alul működik.

2014. dec. 12. 01:17
 14/14 anonim válasza:
Kamu. Egy orvosilag igazolt publikációt nem találni az interneten ami igazolná, hogy ez a módszer működik, ha vérből állapítják meg az ételallergiát/intoleranciát az még talán hihető, bár annak is utána kellene nézni.
2017. ápr. 9. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!