Szoktatok teákat keverni? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ha szoktatok milyen tea leveleket szoktatok keverni, milyen hatással bírnak?2011. júl. 7. 10:38
1/9 anonim válasza:
Rengetegféle növényből lehet teákat keverni, és rengetegfélét. Van egy kiskönyvem, hogy a különböző bajokra (pl.: fejfájás idegi alapon, asztma, allergia, vesebajok, stb.) milyen teák vannak. Szerintem ez egész hasznos. Tapasztalatom szerint a csalán és bodza tea (külön-külön) nyáron, hűtve igazán frissítő, üdító tud lenni, amellett, hogy egészséges. Köztudott a kamilla teának nyugtató hatása van, de a csipkebogyó tea is nagyon jó (habár ezt nem is tudom mire jó, majd utána nézek). :)
2/9 A kérdező kommentje:
A csalán és a zöld tea keveréke jó?
2011. júl. 7. 11:00
3/9 anonim válasza:
Azt még nem próbáltam, de úgy tudom, hogy a zöldteának zsírégető hatása van. Mondjuk nem elég zöld teakeveréket inni, ahhoz, hogy valaki leadjon néhány kilót.
Szerintem próbáld ki, nem lehet olyan rossz. A csalán szinte minden teakeverékben/teakeverékkel finom. Legalábbis nekem eddig még mindig bejött. :)
4/9 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy milyen lett. Ha jó lett, akkor majd én is kipróbálom.
5/9 A kérdező kommentje:
Rendben! Egyébként olvastam, hogy a csalánnak is megvan a zsírégető hatása. És a zöldtea még a rák megelőzésére is jó. :)
2011. júl. 7. 11:12
7/9 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, nekem ízlet :)
2011. júl. 7. 21:26
8/9 anonim válasza:
Komolyan? Annak örülök, akkor majd én is megcsinálom. :)
9/9 Wolfmander válasza:
Én Százfűlé főzetet szoktam keverni. Alakváltó hatása van de vigyázz mert nagyon vacak az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!