Agresszív búcsú a gyógynövényektől! Lehetséges ez?!
"Ismereteim szerint az OGYI engedélyes gyógynövényes, nem gyógyszernek minősülő gyógyhatású készítményeket át kell minősíteni gyógyszerre vagy élelmiszerré.
Minden egyes gyógynövénynél 80-120.000 dollárba kerül az engedély, és minden egyes hatóanyagra meg kell kérni. Tehát, ha egyik gyógynövénynek 5 gyógyító tulajdonságot tulajdonítanak, az engedély díja 5-ször a fenti összeg.
Azok a termékek, melyek élelmiszerként vannak engedélyezve (OÉTI), - ismereteim szerint - a továbbiakban is forgalmazhatók."
Megdöbbenve olvastam a hírt.
Szeretném tudni, hogy kinek mi a véleménye erről, vagy csak engem döbbentett meg ennyire?
Én is hallottam, olvastam ezt a mega-b@romságot.
Nem teljesen épeszű, aki kitalálta, elmeintézeti szökevény aki alkalmazni fogja.
Mert alkalmazni fogják, az összeszáradt agyú véglények.
Söpörjük már ki őket!
Hát persze!A hagyományos orvoslás csak humbug pedig ősanyáink is tudták mi mire jó.és nem volt még ez a mérgező világ mint most.megértek 80-90 évet is.
természetes anygaokkal nem tudják elég jól leépíteni az emberek mint a mai futószalagon gyártott gyógyszerekkel amit sokszor indok nélkül felírnak.
Hát ha a gyógyszeripari multikon múlik, le is söprik a gyógynövénykészítményeket.
Hiszen ezektől sok esetben hamarabb, mellékhatások nélkül lehet gyógyulni.
Persze nem minden esetben váltják ki a gyógyszereket.
"Ismereteim szerint..."
Az én ismereteim szerint pedig sajtból van a Hold.
16:36,
nem mondtál semmit.
Ha mégis lenne mondanivalód, akkor azt írd.
A kérdés is csak beidéz két oldalt.
Itt a kérdéses EU direktíva:
Most már van miről beszélni.
Amúgy engem is felháborít, hogy valakit arra akarnak rábírni, hogy igazolja, amit állít.
Ami konkrétan elhangzik az paranoia. Generikus készítményeknél nem kell külön vizsgálat, elég a szakirodalomra hivatkozni, a tradicionális szerek pedig ez alól is kivételek lesznek. A homeopátia pedig továbbra is élvezi abszurd kiváltságait.
Hol itt a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!