Miért jobb a méz, mint a cukor?
Figyelt kérdés
Ugyanannyira hízlal mindkettő?2011. febr. 10. 14:02
1/4 anonim válasza:
Ugyanannyira, de a mézben jóval több a tápanyag, márha éppen nem hamisított.
3/4 anonim válasza:
ha forró teába rakod akkor akkor hidrogén-peroxid szabadul fel ami fertőtleníti a torkodat mert csak kis mennyiségben van, de amúgy érdemesebb már kihűlt teába rakni mert ott megmaradnak benne a hasznos dolgok (amikből sokkal több van a mézben mint a cukorban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!