Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Miért jobb a méz, mint a cukor?

Miért jobb a méz, mint a cukor?

Figyelt kérdés
Ugyanannyira hízlal mindkettő?
2011. febr. 10. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanannyira, de a mézben jóval több a tápanyag, márha éppen nem hamisított.
2011. febr. 10. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Élettanilag jobb.
2011. febr. 10. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
ha forró teába rakod akkor akkor hidrogén-peroxid szabadul fel ami fertőtleníti a torkodat mert csak kis mennyiségben van, de amúgy érdemesebb már kihűlt teába rakni mert ott megmaradnak benne a hasznos dolgok (amikből sokkal több van a mézben mint a cukorban)
2011. febr. 10. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Bármimás válasza:
Egészségesebb
2011. febr. 13. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!