Van valahol az országban olyan óvoda, ahol bio kaját főznek a gyerekeknek? Külföldön van ilyen?
igen!
úgy ahogyan külföldön, úgy hazánkban is megoldható a magán-óvódákban.
bocsánat, talán rosszul fogalmaztam... lehet, nem kifejezetten bio, de rendes kaja legyen , normális alapanyagokból és főként a hús!!
30 éves vagyok, mi annakidején még normális húst kaptunk, viszonylag normális felvágottat, de a mai vizezett műhúsoktól rosszul vagyok. a gyerekemnek sem adnám.
egyébként nem kioktatást kértem, hanem választ vártam.
Vannak ilyen óvodák és bölcsödék, több is, a Biogaszto szállít nekik.
Egyébként az Egészségkonyha biokajáit is ők főzik.
Én ezt kipróbáltam, és nem szívesen ajánlom másoknak, legalábbis felnőtteknek nem. Azt nem tudom, hogy a gyerekkaja milyen.
A felnőtt kaja tömény szénhidrát. A zöldség minimális (pl. a levesben), gondolom, mert drága. Íztelen lében úszkál pár gyárilag összevágott kocka. A hús falatnyira összevagdosostt (hogy többnek lássék) és nagyon kevés. A nokedlivel, rizzsel (gondolom, ezek olcsók viszonylag) nem spórolnak. De pl. párolt zöldköret vagy saláta soha nem volt köretnek. A túrógombóchoz adott tejfölt vizezik! Soha nem láttam még ilyen híg tejfölt, kb. mintha tej lett volna, pedig vettem már biot is, nem csak a Danone-t ismerem. A főzelékük borzalmas volt, én nem adnám a gyerekem szájába (pedig óvodában biztos sok a főzelék.)
Mindez másfélszer annyiért, mint a nem bio kaja.
De a gyerekkaját nem tudom, milyen.
De ízlések és pofonok, lehet, hogy nektek bejönne, próbáljátok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!