Mit ehetek? Valószínű epeproblémával küzdök. Csak epét hánytam erőlködve és ment a hasam még egy napig. Ezután mit és milyen mértékben ehetek?
Szia. Eső körben: doki. Derüljön ki, mi a gond.
Egyébként én is azt mondom, mint az utolsó: most mindenhol hányós-hasmenéses vírus van. Én nem tudom, hol kaptam el, hisz itthon vagyok, mégis. Péntek délután kezdődött, este ügyelet lett: legalább 10-15x hánytam, illetve brutál hasmenésem lett. Kaptam injekciót, ami használt, de..szombatra belázasodtam, szinte az egész nap kiesett. ( nekem meg valami gyomor-bél problémám van rendszeres az állandó görcs és hasmenés, szóval király.) Ma is hányingerem volt, de ma már a párom is úgy kelt, hogy rázza a hideg, hányingere van, rá se tud gondolni az evésre.
Nekem az alábbiakat ajánlotta az orvos: Természetesen víz/tea nagyon apró kortyokban, Normaflore-t ajánlotta napi 3x1-et, valamint sós ropi-keksz ( pl sós tuc, vagy sós kréker), háztartási keksz, esetleg sós főtt burgonya.
Ha jobban vagy, akkor vírus, ha nem, akkor meg doki, hogy kiderüljön, mi a valós probléma. ( attól, ha ez most épp vírus, mi nem tudjuk, hogy neked tényleg gond van-e az epéddel. Pont, mint én, küzdök valami hasonlóval, de ez egy vírus most. Csak nekem a kettő össze is adódhat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!