Fordított ozmózis vízszűrőmnél a 4. szűrő "post carbon filter", aktívált szén. Ennek nem kellene a ph-t kicsit 7 fölé, lúgosba tolnia, vagy legalább a közelébe? Lehet, nem is működik?
Figyelt kérdés
Van visszasózóm, így a ph 5.8. Szódáé 3.8 körül.aug. 19. 22:47
1/8 anonim válasza:
Én a beüzemelőre hallgattam, és a visszasózót is kivetettem vele. Ennél tisztább vizet nem iszol.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, de én magamnak intézem, így van amit nem tudok kitől kérdezni.
aug. 20. 12:19
5/8 A kérdező kommentje:
Visszasózó után nem keserű a víz, így használom. Egyébként kellemetlen, keserű ízét éreztük, ezért lett beszerezve. és segített rajta.
szept. 3. 20:59
6/8 anonim válasza:
Mi is először betetettük, aztán később kivetettem. A forgalmazónak sem volt benne és a szervizesnek sem. Állítólag azért érzed keserűnek, mert annyira semleges hogy a nyelved íz receptorai mindjárt keresik az ízt. De mivel nincs, a saját ízedet érzed, ami lehet savas kicsit. Nekem nem volt semmi, de akinek volt is, pár nap mulva elmúlott.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, az utóbbi elképzelhető, de bosszantó jelenség.
okt. 23. 17:06
8/8 anonim válasza:
Elmúlik, és utánna más vizeket nem iszol szívesen. Mi már semmi ilyen szintetikus dologban nem bízunk. Fogyasszátok egészséggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!