Az ashwaganda miért nem fogyasztható szoptatás alatt és ha esetleg fogyasztva van, milyen következményei lehetnek?
Ezt találtam:
Mi a teendő, ha Ön várandós, szoptat vagy gyermeket szeretne?
Az Ashwagandha kapszula ezen élethelyzetek idején történő biztonságos alkalmazására vonatkozóan nem áll rendelkezésre elegendő adat, ezért a kapszula szedése ellenjavallt!
Szerintem valamilyen orvossal mindenképp egyeztess, lehet tudnak mást ajánlani amit szedhetsz illetve működik is.
Köszönöm!
Kedves 3as: picit gyengébb az angolom. Jól értem, hogy ez az oldal inkább azt írja, hogy jó a tejserkentésben és nem tiltja?
Kérdezhetek Tőled, utolsó?
"The best galactogogue is effective support and counseling during pregnancy and after delivery to achieve frequent demand breastfeeding with correct technique in a mother who retains her self-confidence." Nem azt jelenti hogy "Hatékonyan tamogat a terhesség alatt és utána is segít a szoptatasban is amennyiben megfelelő mennyiségben és technikával segít visszanyerni az anyának a magabiztossagat"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!