Használt bútor fertőtlenítése esetleges tetvektől, atkáktól, bolháktól?
Azon kívül, hogy kiporolom a kapott használt ágybetétet (szövetét), milyen természetes tetűírtó, atkaírtó, bolhátlanító anyag / eljárás létezik?
Ezen kívül érdekel, a szennyeződések -nikotin, egyéb kosz- hogyan távolíthatóak el az ágybetét szövetéből? Ahhoz elég a porolás?
Sokan szerintem azért adnak el mert rájönnek hogy kényelmetlen, esetleg kifeküdték már, de utóbbit látni lehet. Albérletben se lehet tudni hogy hányan használták előtted. Nyilván nem fog a tulaj minden bérlő után matracot cserélni.
Meg kell nézni a varrás oldalt, ott lehet látni elvileg higy van-e poloska, apró pöttyök formájában. Sűrű csípések is jelentkeznek éjszaka, mivel akkor csípnek.
A bolha az állatban él és a környezetében. Ha nincs állat elmegy és egy ideálisan környezetet keres úgyhogy amiatt szerintem nem kell aggódni.
Az atkáról nem tudok semmit.
Az egyéb kosz nem fog kijönni a porolással.
Kilakoltatás miatt dobnák ki egy komplett ágyat, én meg szóltam, ne dobják ki, nekem jó lesz.
Viszont, tisztítószer (olcsó és természetes) továbbra is érdekelne.
Vagy szimplán rá egy rongy és vasalózni - ez kiírtja az ízletlábúakat belőle?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!