milyen gyakran érdemes méregtelenítő kúrát végezni?
és valaki összegezné nekem hogy mik azok amikre jó egy ilyen méregtelenítés?
a fogyókúrát segíti?
2010. okt. 10. 22:50
1/7 anonim válasza:
Én ugy tudom havonta egyszer érdemes méregteleniteni de az sem baj ha 2 havonta.A fogyáshoz nélkülözhetetlen.
Sokkal látványosabban adod le a súlyodat és sokkal gyorsabban is.
Ezenkívül szépiti a bőrt jót tesz a bélrendszernek,gyorsitja az anyagcserét,elhajtja a felesleges vizet a szervezetből,tisztitja a vért és javitja a vérkeringést.
Én személy szerint méregtelenitésre almaecetet használok.
2010. okt. 10. 23:26
2/7 anonim válasza:
Még az lemaradt,hogy mielőtt elkezded a fogyikúrát előtte kb egy hétig méregtelenits.
2010. okt. 10. 23:27
3/7 anonim válasza:
Tavasszal mindenképp érdemes végezni...,én böjtölni szoktam,az is méregtelenit!
2010. okt. 10. 23:30
4/7 Macskajós válasza:
Az önmagában, hogy nem eszel annyit vagy olyanokat, az nem méregtelenít, vagy speciális készítményeket használsz amik kitisztítják a bélrendszeredet (nálam beváltak) vagy sportolsz rendszeresen és a bőrödön át izzadással szabadulsz mega méreganyagoktól. Ha az étrendedet változtatod meg akkor max a további méreg bejutását akadályozod meg.
igyál meg 1 hét alatt 3 liter stabilizált aloe ivógélt(3x 4700ft-ért tudom hozni) és garantáltan ki leszel méregtelenítve illetve az összes káros anyag kiürül a szervezetedből.Ennek eredményeképpen tartós lesz a fogyókúra eredménye.
e.daninwa@gmail.com
2010. okt. 18. 18:36
7/7 anonim válasza:
Ha nagyon komolyan veszed, akkor havonta. Mi a neerat ittuk es szenzacios, en 10 kg, az uram 6 kg fogyott tole egy het alatt. Igaz naponta futottunk, volt, hogy 15 km-ert, de elotte is, csak nem fogytam ilyen latvanyosan. Aki eddig hasznalta, az mind dicserte, szerintem probald ki! www.neera.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!