Mannaszappan? Megéri az árát?
Tényleg olyan jók? Fürdethetem vele a féléves babámat?
Légyszi azok irjanak, akik kipróbálták, az ő véleményük érdekel!!!
Szia!
Szerintem jó fajta szappanok,bár találtam kedvezőbb áron is: olivaszappan.hu /és nagyon jók:)/.
Kisbabádnak egyenlőre a natúr,ilatmentes a legjobb,de semmiképpen nem javasolt olyan,ami kámforos illatú.
Ha illatosat szeretnél,mindenképpen nézz utána,hogy babánál alkalmazható-e az adott illóolaj,ami a szappanodban van.
Egyenlőre a natúr a legjobb:)
Klasz,hogy egyre több a tudatos anyuka:)
"Miért, mi baj van a pálmaolajjal? (Nincs gyerekem, nekem ekcémás bőrre kellene a szappan)"
Szia Sorstársam!
Feltételezem, azért írta a tudatos anyuka a hozzászólását, mert a pálmazsír miatt irtják a pálmákat, de ettől még sokkal jobb Mannaszappanokkal tisztálkodni, mint vegyszeres tusfürdőkkel.
Manapság divatos iszonyatosan környezettudatosnak tűnni, mindenestere kíváncsi volnék, mennyi műanyagpalackot, mennyi eldobható pelenkát használt fel élete során ugyanez a tudatos mama, illetve, hogy valójában mit tesz a környezetkímélés érdekében.
Én kipróbáltam a Mannaszappanokat, nekem majdnem teljesen tünetmentes lett az ekcémám, ráadásul nagyon sokat tanultam a hírleveleikből, tiszta szívvel ajánlom őket!
"A pálmaolaj vagy pálmazsír az olajpálma (Elaeris guineensis Jacq.) nevű növény húsos gyümölcshéjából sajtolt növényi zsiradék, míg a pálmamagolaj a pálmafélék magvaiban van fölraktározva. A terméshús és a mag 60-70% zsiradékot tartalmaz." (wikipédia)
Azaz nem írtják miatta a pálmákat, a gyümölcséből készül az olaj.
A kérdező kommentjére a válasz igen, mi már régóta Mannaszappanokkal fürdünk, a Babót pedig újszülött kora óta fürdetjük vele, természetesen minden öko, bio termék sokkal jobb, mint a bolti vegyszeres baba termékek.
A pálmaolajjal kapcsolatban, valóban nem a pálmát vágják ki az olaj miatt, ellenkezőleg. Az orángután élőhelyét szolgáló esőerdőket vágják ki azért, hogy pálmafákat ültessenek az olajtermelés miatt, így pusztítják ki az ott élő állatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!