Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Melyikek a kedvenc táplálékkie...

Melyikek a kedvenc táplálékkiegészítő márkáid és miért kedveled inkább őket, másokkal szemben?

Figyelt kérdés

2022. okt. 2. 12:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
Scitec, Biotech. Jó ár érték.
2022. okt. 2. 12:57
 2/15 anonim ***** válasza:
62%

Jutavit, Bioheal: kedvező áraik miatt.

Naturland: bár magasabbak az áraik, de széles termékválasztékuk van, jó kombinációik és 10 pontért ajándékot is lehet kapni.

A minőséggel mindhárom fenti gyártó esetén elégedett voltam és semelyiknél sem tapasztaltam irreális ígéreteket.

2022. okt. 2. 13:01
 3/15 anonim ***** válasza:
29%
Gymbeam. Jo arertek arany.
2022. okt. 2. 13:05
 4/15 anonim ***** válasza:
40%
+1 GymBeam
2022. okt. 2. 13:09
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Dm Mivolis,Bioextra,Naturland,Biotech
2022. okt. 2. 13:25
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Sokat foglalkoztam a vitamin- és ásványianyag pótlás tudományos hátterével, mert felszívódási zavar, bélrendszer állapota miatt fontos volt számomra, hogy ha valamit beszedek, az hasznosuljon is. Ez alapján a szerintem jó márkák:

GAL - minden, amit csinál, jó. Nem árul olyat, ami rossz lehet, pl.nincs kalcium étrendkiegészítője, amitől eléggé hiteles szerintem, tekintve, hogy az átgondolatlan kalciumpótlás hamarabb okoz érelmeszesedést vagy más meszesedéseket, mint hogy a csontokat erősítené. Az alapanyagok megbízható forrásból származó, minőségi összetevők és nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy könnyen felszívódó formák legyenek. A honlapjukon elfogulatlanul tájékoztatnak döntéseik tudományos hátteréről.

WTN: az előbbihez nagyon hasonló, csak nekem nagyon drága, egyedül a magnézium krémjüket használom jelenleg, meg az inozitol az kifejezetten olcsó, ahhoz képest, hogy nem kínai.

Yiya: ebből használom a legtöbbet - magnézium, probiotikum, B-komplex, karotinoidok, E-komplex, D-vitamin stb. Jó áron szintén nagyon átgondolt étrendkiegészítők, bár náluk van kalcium is, igaz, nagyon diszkrét kiadásban, ráadásul egy étrendkiegészítőként eléggé ritka vegyületben. Számomra ez a megfizethető kategória.

Ezeken kívül van egy-két cucc, ami dm sajátmárkás, pl.omega3 - mert ennél szerintem nincs olyan állati különbség a noname és úde ilyenolyan, krill-olaj stb. cuccok közt.

Az előttem felsorolt összes márkát szintén áttanulmányoztam már és szinte kivétel nélkül mindegyik forgalmazójával leveleztem is, úgyhogy tudom, hogy többségük kínai alapanyagokkal dolgozik, azért olcsó, a Gymbeam konkrétan meg sem tudta nekem mondani azokat az adatokat, ami az összetételből érdekelt volna, pl.amiből kiderül, hogy hogyan fog hasznosulni. Hát kösz… Skitec, Biotech rossz felszívódású anyagokkal dolgozik. A Jutavit, BioHeal felemás. Vannak jó és rossz termékei is. A Jutavit ezt tudja is magáról, pl.simán piacra dob olyan magnéziumot, ami nem szívódik fel, meg van neki olyan, amit direkt úgy tálal, hogy az jól felszívódik. Na, az ilyen gyártó nálam nem túl hiteles.

2022. okt. 3. 01:00
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Én egyszer a Vitaltrendtől szerettem volna megérdeklődni hogy egy bizonyos termékük miből készül. Válaszra sem méltatták. Azóta nem is vásároltam tőlük legalább annyit válaszoljanak hogy nem tudják vagy nem akarják megmondani.
2022. okt. 3. 11:29
 8/15 A kérdező kommentje:

6-os: Őőő köszönöm az összefoglalót. Sokat tanultam belőle. Főleg utánajárást, gondosságot, hogy igenis érdemes!

A Mannavita, Naturtanya, Biomenű magyar vonatkozású cégekről termékekről is van véleményed? Vagy nem próbáltad, esetleg velük is konzultáltál?

Gondolom az ilyen világmárkákról, mint a Swanson, Purintan's, Dr.Best, NOW akkor nincs túl jó véleményed? Vagy érdemes köztük különbséget tenni?

2022. okt. 3. 15:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Biomenüvel csak egy kifuttatott termékükről leveleztem. Vannak jó cuccaik ezeknek, csak a tálalás nem a legjobb, pl.a Natúrtanya jön ilyennel, hogy “szerves szőlőmag” és társai, kicsit túltolják a manipulációt, vagy mutassanak már egy szervetlen szőlőmagot... Ez is ír erről a “szerves” varázsigéről: [link] Szóval amíg az általam említett három cégnél a termékeik 96+%-a jó, tehát gyakorlatilag vakon bízhatsz bennük, addig az ilyen natúrtanya, biomenü cégeknél még mindig alaposan utána kell járni a dolgoknak, hogy kiszűrd a szemfényvesztést és azt vedd meg, ami tényleg jó a kínálatukban.

Az, hogy magyar, sajnos nem garancia, a legtöbb alapanyag külföldről jön, csak nem mindegy, honnan. És ott válik “magyarrá”, hogy pl.itt kutyulják össze vagy töltik kapszulákba vagy csomagolják.

A Dr.Best-et nem ismerem, a többiek meg olyan, mint a Jutavit, azaz vannak jó termékeik is, egész nagy arányban. Puritan’sPride probiotikumot használtam már, Swanson szilimarint és a NOW-tól sokféle terméket, bár jelenleg csak kálium van tőle itthon.

2022. okt. 4. 01:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ott a pont a 6-osnál! Nálam GAL, yiya a favorit. Aki elmerül a vitaminok világába és egy kicsit is érti majd, az ezeket használja.
2022. okt. 4. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!