Hogyan mukodik a meregtelenites?
Hello! Most lenne az elso meregtelenitesem,szeretnem tisztitani a szervezetem, es persze fogyni is par kg.
Ugy tudom 10 napig eleg ezt a folyamatot tartani. En a citromos tisztito kurat valasztottam!Egesz nap inni kell, este hashajto tea , majd reggel 1 L viz 2 teaskanal jodozatlan tengeri soval.. majd egesznap limot. Persze cukor nelkul mondjuk juhar sziruppal sok citrommal.
Az lenne a kerdesem kozbe lehet enni? Es ha igen mit? Es milyen mennyisegben?
Es ha valaki vegig csinalta ezt a 10 napos szigoruan betartott kurat , mit tapasztalt magan fogyàst esetleg?koszonom a hasznos infokat!!
"Persze cukor nelkul mondjuk juhar sziruppal"
Miért, szerinted a juharszirupban mi van még nagyrészt a vízen kívül?! Hát persze, hogy cukor.
A méregtelenítést a májad végzi, ha akarod, ha nem. Minden egyéb, ami méregtelenítés alatt fut, és étkezéshez vagy kúrához kötődik, az csak kamu. Táplálkozz egészségesen, mozogj rendszeresen, de ne 10 napig, hanem amíg csak élsz, és akkor nem lesz lehetősége semmilyen méreganyagnak felhalmozódni sehol a szervezetedben. Meg a májad is hálás lesz érte.
A méregtelenítést a májad, és a veséd végzi állandóan, teljesen felesleges, sőt káros az állandó hashajtás, nincs tisztító funkciója.
Ha fogyni szeretnél az étkezéseden kell változtatni, kisebb adagok, több zöldség, nassolást minimalizálni, csak vízet inni stb.
Méregtelenítésd a veséd és a májad végzi 0-24-ben akár akarod, akár nem. Semmi értelme folyadékokat fogyasztani 10 napig. Étkezz egészségesen változatosan, mozogj rendszeresen.
A juharfa szirupban szerinted mi van? Ugyanúgy cukor. A hashajtás pedig baromi veszélyes lehet, kimoshatsz fontos ionokat is a szervezetedből amiket aztán nem pótolsz vissza. Hány ilyet láttam már sürgősségi osztályon.. Inkább ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!