KurunczyAttila kérdése:
Ha lefagyasztom a diót veszít a tápértékéből?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 10:20
2/4 anonim válasza:
Semmit nem veszít az értékéből, csak megakadályozod az avasodást. Fagyasztás után ugyan olyan minőségben veszed elő.
3/4 Margit45 válasza:
Én már fagyasztottam le, de nagyon nem ízlett amikor kivettem a fagyasztóból. Süteménybe jó, de sem a főtt tésztára, sem a palacsintába nem teszem többé.
4/4 anonim válasza:
3-aska, te biztosan egészben tetted a hütöbe azt a malacot. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!