Eperkrémleves habosítása?
Sziasztok!
Elérkezett az eperszezon és engem is elkapott az epres finomságok készítésének heve. Nemrég voltam egy étteremben, ahol volt szerencsém eperkrémlevest rendelni, ami nagyon megfogott: finom, habos volt a leves felszíne, egyébként pedig finom, lágyan krémes.
Ezt szeretném újraalkotni itthon is, viszont olyan összetevőket használva 1-2 dolog helyett, mint: édesítőszer, növényi tej. A kérdésem leginkább az lenne, hogy a növényi tejet hogyan lehet krémes állagúvá változtatni egy ilyen „speciálisabb” krémleveshez? Esetleg külön felverni habosra a tejet?
Válaszokat előre is köszi!!
10: erre írtam, hogy akkor egyél kevesebbet, de ízletes és valódi élelmiszert.
Amúgy most néztem utána: a Hulala 289 Kcal, a habtejszín meg 290.
Kb. statisztikai hibahatáron belüli különbség...
Szerintem 1 kcal miatt nem fogsz visszahízni! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!