Ha csíráztattok, hogyan eszitek a csírát (hogyan "legelitek le")? Szanaszét állnak, körülményesnek látszik.
Évek óta nem csíráztattam, mostanában viszont megint, de már régebben is felmerült bennem a kérdés: hogyan lehet elfogyasztani a kész csírákat úgy, hogy
ne legyen körülményes?
Szanaszét állnak magok, a csíráikkal. Egyenként csipkeditek le? Vagy rosszul csinálok valamit a csíráztatás során? A szűrőtálam esetleg nem alkalmas a célra?
(Napi 1-2 alkalommal leöblítem, szerintem ez rendben van.)
Kipróbáltam most vegyesen, de rájöttem, hogy nem szerencsés keverni a magokat azonos tálban.
Lefotóztam az eredményt (a piros műanyag szűrő alatt van egy vizes tál) :
Ezek még nagyon pici csírák növeszd még őket több napig. Azt tanácsolják, vegyesen akarsz enni, akkor külön - külön csíráztasd a magokat mert minden fajnak más a csírázási ideje, és amikor kész akkor keverd össze.
Nézz videókat olvass utána Youtube-on is vannak hasznos tanácsok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!