Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért olyan körülményes...

Miért olyan körülményes nőként még a pisilés is?

Figyelt kérdés
A férfiaknak annyival egyszerűbb dolguk van. Még be sem kell menniük büdös WC fülkékbe és még irányítani is tudják merre menjen. Arról nem is beszélve, hogy megtörölniük sem kell. Azt pedig már szóba se hozzuk milyen menstruáció alatt ez az egész.
2018. júl. 24. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Ne legyél már punci, ne rinyálj. Az ilyenek miatt rühellem, hogy nő vagyok én is... mindkettőnél vannak rosszabb dolgok és jobbak is.
2018. júl. 24. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Egyáltalán nem körülményes, te vagy a körülményes, ha nem tudod sittysutty elintézni :D

Amúgy a pasiknak még néha oda is folyik, ahova nem akarják, az se lehet olyan jó...

Na jó, menzeszkor azért tényleg macera, de ott az a kulcs, hogy vinni kell nedves törlőkendőt, legalábbis nekem az válik be

2018. júl. 24. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Számos férfi megtörli vizelés után. Én is.

Különben egy rohangálós nap végére elég kellemetlen szag tud lenni a boxerben.

2018. júl. 24. 18:13
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Akár hiszed, akár nem, féfiként is körülményes, ha az ember tisztességesen akarja elvégezni. Irányítani csak akkor tudja egy férfi, ha kézzel megfogja, de ennyi nem elég, mert ha hosszú fitymája van, akkor azt kissé hátra kell húzni, hogy a húgycső nyílás szabaddá váljon, ellenkező esetben a vizeletsugár oldalirányba megy ill. elég közel kell állni a piszoárhoz, hogy a fitymafék mentén lecsepegő maradék ne a piszoár mellett a padlózatra csepegjen. Aztán meg kell várni, míg kiürül és összeesik a húgycső és kicsepeg belőle a maradék (ami különben a gatyába menne). Mivel még mindig van jópár cseppnek megfelelő mennyiségű vizelet a húgycső végén, sőt a fityma végén (hiszen a vizeletnek a vízhez hasonlóan meglehetősen nagy a felületi feszültsége), azt is el kell(ene) valahogy távolítani, mert a rázogatással csak szétspriccel a piszoár vagy wc környezetében a (csempézett) falra. Megtörölni meg csak akkor lehet, ha van kéznél valami papítzsebkendő, wc papír stb. (ami bizony nem mindig van, különösen nem piszoár mellett !!). Aztán a vizeletes papírtörlőt is el kell(ene) valahová dobni (de pl. nyilvános vizeldében ez sincs megoldva !). És aztán esetleg hugyos kézzel vissza kell tenni a szervet a nadrágba/alsónadrágba (így néha bizony oda is jut folyadék). Nem véletlen, hogy a férfi klozetok olyan büdösek, húgyszagúak és a férfi nadrágokat olyan gyakran kell(ene) tisztíttatni. Szóval ne panaszkodj, mert a férfiak meg a nőket irigylik, hogy csak le kell guggolni.
2018. júl. 24. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, de sosem éreztem ezt. Egyedül a menstruációt érzem macerásnak, de hát ez van. Szabadban pedig próbálom minél gyorsabban elvégezni a dolgom, ha akkor kell pisilnem, az se vészes. Csak a lábam fáj nagyon a végére. :D
2018. júl. 24. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem egyaltalan nem korulmenyes nokent sem a pisiles, csak te bonyolitod tul
2018. júl. 24. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem az, férfiaknak sokkal rosszabb... nem kell nyávogni.
2018. júl. 25. 08:53
 8/10 A kérdező kommentje:
08:53 : Rosszabb? Miben?
2018. júl. 25. 19:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nem tartom körülményesnek egyáltalán. Pedig sokat vagyok szoknyában, harisnyában, de meg sem fordult a fejemben, h körülményes lenne. Végülis, ha te tehernek érzed, h meg kell törölnöd, akkor ne töröld meg, a bugyid majd beissza ami ott maradt, vagy ha használsz tisztasági betétet akkor meg az, de azt legalább ki tudod cserélni! :D Mensi alatt sem tartom körülményesnek a pisilést, jó, egy picit pirosasabb színe lesz, de engem teljesen hidegen hagy! Max, ha nagyon gázos a helyzet, nem nyúlkálok magmhoz, csak vissza veszem a bugyim, és a betét majd megoldja a többit. Annyi sok vér mellett már pár csepp pisi igazán nem oszt, nem szoroz!

Na mindegy, én egyáltalán nem érzem annak hátrányát, h nő vagyok próbálok mindent úgy csinálni, h megkönnyítsem a dolgomat, nem pedig ilyen hülyeségeken kattogni. Mert ha tetszik, ha nem ezek a dolgok már csak így vannak. Lehet ezen duzzogni, meg felháborodni, de attól még nem lesz jobb! Ezért sztem érdemesebb arra koncentrálni, h mit lehet kihozni a dolgokból, amivel megkönnyítjük a saját életünket!

2018. aug. 6. 13:58
 10/10 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló, nem semmi leírás, így legalább már tudjuk hogy nektek milyen :) tök jól leírtad
2019. jan. 6. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!