Miért olyan körülményes nőként még a pisilés is?
Egyáltalán nem körülményes, te vagy a körülményes, ha nem tudod sittysutty elintézni :D
Amúgy a pasiknak még néha oda is folyik, ahova nem akarják, az se lehet olyan jó...
Na jó, menzeszkor azért tényleg macera, de ott az a kulcs, hogy vinni kell nedves törlőkendőt, legalábbis nekem az válik be
Számos férfi megtörli vizelés után. Én is.
Különben egy rohangálós nap végére elég kellemetlen szag tud lenni a boxerben.
Én nem tartom körülményesnek egyáltalán. Pedig sokat vagyok szoknyában, harisnyában, de meg sem fordult a fejemben, h körülményes lenne. Végülis, ha te tehernek érzed, h meg kell törölnöd, akkor ne töröld meg, a bugyid majd beissza ami ott maradt, vagy ha használsz tisztasági betétet akkor meg az, de azt legalább ki tudod cserélni! :D Mensi alatt sem tartom körülményesnek a pisilést, jó, egy picit pirosasabb színe lesz, de engem teljesen hidegen hagy! Max, ha nagyon gázos a helyzet, nem nyúlkálok magmhoz, csak vissza veszem a bugyim, és a betét majd megoldja a többit. Annyi sok vér mellett már pár csepp pisi igazán nem oszt, nem szoroz!
Na mindegy, én egyáltalán nem érzem annak hátrányát, h nő vagyok próbálok mindent úgy csinálni, h megkönnyítsem a dolgomat, nem pedig ilyen hülyeségeken kattogni. Mert ha tetszik, ha nem ezek a dolgok már csak így vannak. Lehet ezen duzzogni, meg felháborodni, de attól még nem lesz jobb! Ezért sztem érdemesebb arra koncentrálni, h mit lehet kihozni a dolgokból, amivel megkönnyítjük a saját életünket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!