A férjem mindig azt mondja hogy elvagyok hízva és hogy legyen vegán mint ő! Mit gondoltok?
Ehízva tényleg elvagy. 170 cm-hez nőként kicsit 70 kg alatt kellene lenned elméletileg. (de a 70 is még úgy jó)
De ezt a vágánosdit nem értem. Egyrészt a fogyáshoz semmi köze. Másrészt nem ismerem a kapcsolatotokat, de én azzal nem lennék együtt, aki vegánságra próbál engem rávenni. (Főleg ilyen hülye okkal...)
A férjed mennyit fogyott, amióta vegán lett?
Én azt gondolom, hogy valóban van rajtad némi felesleg. Fogyni nem csak növényi étrenden lehet, sőt a növényi étrend sem garancia a fogyásra. Ha nem akarsz vegán lenni, ne legyél. Itt a GYK-n van Fogyókúrák kategória, ha szeretnél fogyni, ott is érdemes olvasgatni.
Nem azért mondom de ki látott már elhízott vegánt?
Próbáljunk már meg gondolkodni
furcsa, hogy egy vegán férj hogy tud együtt élni (férjként, tehát valószínűleg régóta) egy elhízott nővel. ahhoz képest tényleg szépen mondta, amit mondott.
ha a munkahelyen van vegán kaja, az szuper, de ha otthonra főzöl neki, akkor te miért nem azt eszed, legalább olyankor, biztos nem főznék kétfélét.
nem a vegánságtól fogsz lefogyni, ennyit főleg nem. itt az alap hozzáállás a kérdés. Nagyon beszéljétek meg, ő mit tud segíteni, hozzátenni.... talán még nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!