Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A férjem mindig azt mondja...

A férjem mindig azt mondja hogy elvagyok hízva és hogy legyen vegán mint ő! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
94kg 170 cm

2020. ápr. 25. 13:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
26%
Helyes es fenntartható irányt akar mutatni a férj. Sztem el kene gondolkodni ezen és nem passzívnak és régimódinak lenni
2020. ápr. 27. 09:49
 22/26 anonim ***** válasza:
80%

Ehízva tényleg elvagy. 170 cm-hez nőként kicsit 70 kg alatt kellene lenned elméletileg. (de a 70 is még úgy jó)

De ezt a vágánosdit nem értem. Egyrészt a fogyáshoz semmi köze. Másrészt nem ismerem a kapcsolatotokat, de én azzal nem lennék együtt, aki vegánságra próbál engem rávenni. (Főleg ilyen hülye okkal...)

2020. ápr. 30. 10:21
 23/26 anonim ***** válasza:
76%

A férjed mennyit fogyott, amióta vegán lett?

Én azt gondolom, hogy valóban van rajtad némi felesleg. Fogyni nem csak növényi étrenden lehet, sőt a növényi étrend sem garancia a fogyásra. Ha nem akarsz vegán lenni, ne legyél. Itt a GYK-n van Fogyókúrák kategória, ha szeretnél fogyni, ott is érdemes olvasgatni.

2020. ápr. 30. 13:33
 24/26 anonim ***** válasza:
15%

Nem azért mondom de ki látott már elhízott vegánt?

Próbáljunk már meg gondolkodni

2020. ápr. 30. 13:54
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

furcsa, hogy egy vegán férj hogy tud együtt élni (férjként, tehát valószínűleg régóta) egy elhízott nővel. ahhoz képest tényleg szépen mondta, amit mondott.

ha a munkahelyen van vegán kaja, az szuper, de ha otthonra főzöl neki, akkor te miért nem azt eszed, legalább olyankor, biztos nem főznék kétfélét.

nem a vegánságtól fogsz lefogyni, ennyit főleg nem. itt az alap hozzáállás a kérdés. Nagyon beszéljétek meg, ő mit tud segíteni, hozzátenni.... talán még nem késő.

2020. szept. 6. 12:01
 26/26 anonim ***** válasza:
49%
Jo otlet. Mutasd meg neki ezt: https://www.youtube.com/watch?v=KZfF-QxTCSc
2020. nov. 8. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!