Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A férjem mindig azt mondja...

A férjem mindig azt mondja hogy elvagyok hízva és hogy legyen vegán mint ő! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
94kg 170 cm

2020. ápr. 25. 13:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
Milyen melóhelyen van vegán étkeztetés??
2020. ápr. 25. 14:13
 12/26 anonim ***** válasza:
78%

Abban igaza van a férjednek, hogy van rajtad valamennyi túlsúly, de egyáltalán nem udvarias dolog ezt rendszeresen megjegyezni szerintem...

Ha zavar, akkor beszéld meg vele, hogy nem szeretnéd, hogy ezt mondja, mert megbánt téged.

Lehet, hogy egészségesebb lennél, ha fogynál kicsit, de ezt nem csak a vegán étkezéssel tudnád elérni.

Egyébként a vegán étkezés hiánybetegségeket is okozhat, az pedig nehezen megoldható, hogy semmi állati eredetű ételt ne fogyassz.

Ezen inkább ne vesszetek össze, más dolgok sokkal fontosabbak egy kapcsolatban. :)

2020. ápr. 25. 14:36
 13/26 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem fel kene már nőni nyugat Európához. Svéd országban például lassan az összes cégnél kötelező vegan étrendü menü felszolgálása a menzán
2020. ápr. 25. 14:40
 14/26 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem a férjed nagyon 21. Századi gondolkodású. Példát kene venni róla! Én nagyon tisztelem ezeket az embereket. Tesz valamit a föld bolygó ért
2020. ápr. 25. 15:06
 15/26 anonim ***** válasza:
53%

Jajjjjjjjj! 😂😂😂😂😂😂😂😂

Remélem, komolyan gondoltad, mert viccnek nagyon durva lenne... 😂

2020. ápr. 25. 15:15
 16/26 anonim ***** válasza:
20%
Lehet ezen nevetgélni itt Magyarországon, de nyugat Európában az emberek sokkal felvilágosultabbak. Tesznek a földrért
2020. ápr. 25. 15:27
 17/26 anonim ***** válasza:
70%
A divatvegánok tesznek a Fölxért azzal, h többezer km-ről importált cuccokat esznek?? 🤣🤣🤣🤣🤣
2020. ápr. 25. 15:30
 18/26 anonim ***** válasza:
40%

Én például csak fenntartható forrásból vásárolok.

Ha megvan a certifikát akkor az azt jelenti hogy az adott gazdaság a legkisebb ökológiai lábnyommal állítja elő. Nekem ez megér egy kis felárat

2020. ápr. 25. 15:38
 19/26 anonim ***** válasza:
60%

Azoknak akik azt hiszik higy a férj megjegyzése durva volt, azoknak elmondanám, hogy nálunk is ez még évek óta. Mondtam udvariasan, kedvesen, viccelődve, de semmit se ért. Kértem szépen hogy foggyon, az se ért semmit. Vettünk kondibérletre is, de feleslegesen. Csak ezek után mondtam magamnak hogy elég volt az udvariaskodásból, mert ezzel semmit nem érek el. Nem sértegetem soha és nem is fogom a férjemet, de most már kimondom ami van. Az el vagy hízva nem sértés. És hogy megéri-e egy veszekedést vagy nem... Szerintem igen, mert ha az egyik felét zavarja higy a másik el van hízva aki előtte nem volt, az hatással van a szexuális életükre is. Az elhidegülés pedig nem tesz jót egy kapcsolatnak. Több veszekedés, elmaradt romantika, talán szerető keresés is. Ne vegye személyeskedésnek senki, csak ez a véleményem.

Szerintem nem az állati eredetű ételekkel van a baj, nem is a hússal, hanem az elkészítési módjával. Nem szabad bő olajban megsütni, hanem pl sütőben kevés zsiradékkal zöldséggel. Cukorból is vissza kell venni. Minimális kenyeret enni, főzelékekhez pl el lehet hagyni. Nagy adagok helyett kisebbeket stb.

Nem tartom egészségesnek a vegán étkezést, ha valóban fogyni akarsz visszaveszel a zsíros és cukros ételekből, és elkezdesz tornázni.

2020. ápr. 27. 00:58
 20/26 anonim ***** válasza:
75%

Az nem baj, hogy vegán, hanem az eléggé bicskanyitogató, hogy az életstílusát másokra akarja erőltetni. Sztem dobd ki a férjed és keress egy olyan kant aki imádja a telt nőket. Én pl. ilyen vagyok. ;)

28F

2020. ápr. 27. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!