Házi szappankészítés után hogy kell mosogatni? Van valamilyen előírt módja?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha azt a tálat amiben készítettem a szappant elmosom, abban még ugye erősen mar a lúg. Ha csak simán elmosom, akkor nem szennyezi a vizeket a lúg?
A másik kérdésem meg az lenne, hogy ha elrontanám a szappant és nem szilárdulna meg, azzal mit kell csinálni/hova kell dobni, hogy ne ártson a környezetnek?
2020. febr. 28. 05:51
1/1 anonim válasza:
Azt tanultuk az iskolában, hogy a lúg savval egalizálandó, tehát ecette, vagy ecetes vízzel ôblítsd ki. Az ecetpedig már nem lesz káros.
Az elrontott szappant pedig én a kukába vágnám, ott majd megoldják. Nem hiszem, hogy valami spéci gyújtô lenne, hiszen még a háztartási olajra sincsen valami extra megoldás. Legaláb itt, minálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!