Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Van a biorezonancia kezelésnek...

Van a biorezonancia kezelésnek káros mellékhatása?

Figyelt kérdés
2007. febr. 17. 11:30
 1/5 anonim válasza:
100%
Nincs, ha azt megfelelõ személy alkalmazza.
2007. jún. 10. 10:36
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Èn rengeteg pénzt költöttem biorezonanciára és az eredmény az volt, hogy rájöttem átverés az egész.Szeretnék mindnkit megóvni a költekezés mellékhatásáról!
2007. nov. 19. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Én 4 éve foglalkozom egy biorezonanciás készülékkel és nagyon sok páciensem áldja a nevemet azóta,mert nem szednek gyógyszereketaz allergiájukra vagy éppen évek óta nem dohányoznak!Az elöttem szóló kedves válaszolónak pedig üzenem,hogy nem a módszer rossz,csak aki a gépet kezeli!!!
2008. jan. 1. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

de jó lenne hozzáértőtől tudni, hogy hogyan működik.

ismerősöm megundorodott a cigitől, de kevesebbet is eszik.

Ez nem kívánt mellékhatás. ki az, aki minden mellékhatást ki tud számítani.

2009. jan. 3. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik ismerősöm biorezonanciás készülékek behozatalával foglalkozik. A dohányzásról nem szoktam le, az allergiám pedig nem csökkent, pedig ingyen bérmentve szoktam használni ezeket a kütyüket. Mellékhatás nincs, bár én a hatásáról is csak azt a következtetést vontam le, hogy kábé annyi mint a rádió hullámainak.
2009. dec. 15. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!