Ez lehet valami komoly idegrendszeri betegség?
Erősen szorongó és hipochonder vagyok, és folyamatosan a testem figyelem, ezt talán fontos leszögezni az elején.
2 napja, mintha a jobb felem el lenne nehezülve. Terhelésre nem fárad el gyorsabban a jobb kezem (jobb kezes vagyok), de mintha fájnának a terhelt izmok és enyhe melegség lenne a jobb oldalamnál, hol itt, hol ott.
Mintha a mutatóujjam néha bebizseregne, de nem úgy, mintha hangyák mászkálnának rajta, hanem ilyen tök furán. Olvastam pár napja a sclerosis multiplexről, azóta nagyon félek, hogy az a bajom, illetve rögtön az jutott eszembe, hogy le fog bénulni a jobb oldalam vagy a karom. Van napszak, amikor nem érzem ezeket a tüneteket
Pszichiátriára van időpontom csütörtökre, ha arra gondolsz.
Az elmúlt 4 hónapban volt már csomó "betegségem", mind úgy múlt el, hogy jött helyette más... reflux-szerű tünetektől a lépfájdalomig, szívproblémán át...
Félek, hogy azt mondja, tovább kell mennem a sokadik kivizsgálásra is, mondjuk neurológiára... :(
Velem is hasonló volt, minden vizsgálat ellenére éreztem mindent.
Aztàn rosszabb lett és rosszabb lett.
Besárgultam, vöröses vizelet majd minden reggel, stb.
Állandóan fájt a hátam közepe, alja, meg még egy tucatnyi tünetem volt.
Már a legrosszabbra készültem, aztàn volt egy hét míg teljesen belemerülten a netbe, és azt vettem èszre hogy hétvégére elmúlt minden.
Azóta több mint egy év tellt el, igaz a szorongós beképzelős résszel még küzdök nèha, de alapjaiban nincs semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!