Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért van az, hogy akárhányszo...

Miért van az, hogy akárhányszor nyelek annyiszor megy valami váladék a gyomromba a torkomból?

Figyelt kérdés
Szerintem takony. Kb. 2 éve van ez és minden nyelésre nyelek váladékot. Néha keveset-néha sokat, de valamennyit állandóan az biztos. Nagyon idegesítő, mivek lenyelem akkor korog eggyet a gyomrom és ez nagyon zavaró. Pl.: suliba órán, nagy csönd van és korog igy állandóan a gyonrom ha nyelek. Elég hangosan, de nem mindíg. A legkellemetlenebb az az, hogy nagyon sokszor van hányingerem. 1 nap szinte többször és nagyon sokáig és nagyon de nagyon rosz. Nemtusom hova kéne menni ezzel orvoshoz és mi lehet ez. Valaki valami segítség? 17 éves fiú vagyok. És nemtudom, hogy ide tartozik-e de kb azóta kellemetlen a lehelletem amióta ez van. Reggelente birzalmas, és átlagosan is. Válaszokat előre is köszönöm.
2019. júl. 21. 22:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ohm, inkább megfogadom a tanácsokat és megyek az orvosomhoz. Köszike
2019. júl. 21. 23:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Én Lordestint kaptam rá. Az nyálkacsökkentő hatású.
2019. júl. 22. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!