Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valaki találkozott már ilyen...

Valaki találkozott már ilyen betegséggel? Több orvosnál is jártam már, de nem tudják, mitől van.

Figyelt kérdés
Régóta szenvedek folyamatosan visszatérő bőrgyulladásoktól (furunculus, carbunculus, mikor mi kerül a papírokra). Semmi különöset nem találtak a laborok során, szinte mondhatjuk rám, hogy "makkegészséges" vagyok.

2019. júl. 19. 17:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mindig ügyelek magam és a környezetem tisztaságára. Nem kéne a testem más területein is jelentkeznie, ha a higiéniával van gond?
2019. júl. 21. 14:38
 12/14 anonim ***** válasza:
A higiéniával csak az a baj, hogy némely emberek túlzásba viszik, ezért szervezetüknek nincs kifejlődve a kórokozókkal szembeni ellenállása. Nem biztos, hogy a beteg tehet erről, leginkább környezeti behatások miatt van. A helyileg kezelt, fertőtlenített pattanások is lehetnek a kórokozók bölcsői. A modern illatosított szappanokkal be van mosva a kórokozó mélyen a szőrtüszőbe, majd ugyan ez a szappan le is dugózza a tüsző kivezetését, és már is kész a pattanás alapja. Az csak a szervezeten múlik, hogy mennyire gennyesedik. A legtöbb embernél a felnőtté válás időszakában kialakul egyfajta védettség ezekkel a kórokozókkal szemben.
2019. júl. 21. 19:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Gyógyszertári készítményeket használok.
2019. júl. 21. 22:38
 14/14 vkri válasza:

Sebészetre menj, ott megoldjàk a gondod.

Felnyitjàk, kitisztìtjàk , kimossàk az összes fertőző gennyet .

Ha nincs kitisztìtva rendesen, tovàbbfertőz màshol.

2022. márc. 31. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!